top
logo

produk-lelaki.gif
produk-wanita.gif

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

jaminan.gif

 

Buatlah pembelian walau jam 3 pagi @ Hari Minggu @ Public Holiday

banner

  Tambah Saiz Zakar| Nafsu & Stamina |Tahan Lama| Penjagaan Zakar    | Tambah Air Mani|Wangian Pemikat Wanita| Payudara/Pinggul |

Dalaman Wanita | Set Bersalin

- CARA PEMBELIAN -

- Pilih produk yang anda ingin beli.Campurkan harga produk-produk tersebut.
- Anda boleh lakukan pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM).
- Pemindahan wang melalui mesin ATM,
- Depost tunai di kaunter bank atau melalui pembayaran Online Banking, 

- Pembelian PAYPAL,KAD DEBIT, KAD KREDIT Dan KAD VISA - Klik Disini -
CIMB BANK ISLAM MAYBANK PUBLIK BANK
8601 8928 73 1227 0010 001 167 5628 5210 5928 3188 7274 15
S.S.A GLOBAL ENTERPRISE

- SETELAH BAYARAN DIBUAT - - SMS Maklumat Pesanan -
'SMS / WhatsApp' kan maklumat anda seperti
Nama Produk | Nama Anda | Alamat | NO Phone | Nama Bank | Jumlah | Waktu | Tarikh Bayaran ke 019-272 2219

Untuk WhatsApp Kami < Klik  Disini WhatsApp SSA GLOBAL >

Sertakan Email untuk Ebook Percuma - Klik Disini -            Contoh Pembelian - Klik Disini -

 

Bathmate Full Set With  Belt

Harga : RM 210.00
RM 170.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)

 


Bathmate Pam Pembesar
Bathmate Pam Pembesar Zakar No 1 Di UK

Tiada cara yang lebih mudah, selamat dan berkesan untuk membesarkan dan memanjangkan zakar anda berbanding bathmate. Bathmate bukanlah seperti Pam Zakar yang lain menggunakan angin tetapi sebaliknya Bathmate menggunakan air.

 

Kelebihan Bathmate Full Set With Belt

Bathmate Full Set With Belt - Menambah kepanjangan zakar 1-3 inci
Bathmate Full Set With Belt - Menambah kelebaran zakar
Bathmate Full Set With Belt - Zakar lebih mantap
Bathmate Full Set With Belt - Menambah stamina seksual
Bathmate Full Set With Belt - Membesarkan kepala zakar
Bathmate Full Set With Belt - Hentikan pancutan pramatang
Bathmate Full Set With Belt - Mungkin membantu meluruskan zakar yang bengkok

Bagaimanakah Bathmate berfungsi?

  • Zakar anda terbahagi kepada 3 bahagian saluran; 2 bahagian saluran yang besar (bahagian atas zakar) ialah tisu ketegangan (Corpora Cavernosa), dan 1 saluran kecil (bahagian bawah zakar); iaitu laluan kencing dan berejakulasi dari (Corpus Spongisum).Apabila zakar anda dalam keadaan menegang, otak kita akan merembeskan hormon, yang mana akan menghantar darah ke bahagian zakar, memenuhi tisu ketegangan.
  • Fungsi Bathmate dijelaskan lengkap dalam video dalam laman paling atas tadi. Proses tersebut akan membolehkan ruang-ruang Corposa Cavernosa akan di isi dengan darah secara maksimum dan akan menyebabkan ketegangan zakar. Sekarang, Corposa Cavernosa hanya boleh diisi sekadar saiz semasa sahaja ketika menegang.
  • BERITA BAIKNYA ialah Corposa Cavernosa anda sebenarnya boleh diubah kepada lebih besar, panjang dan kuat dengan menggunakan Bathmate
  • Semakin kerap anda menggunakan Bathmate, semakin mengembanglah ia dan membolehkan lebih banyak darah diisi di dalamnya. Ianya seolah-olah latihan ahli bina badan, tetapi anda membina otot zakar anda hanya di bilik air.
  • Bathmate direka dengan mengira tekanan mampatan minima untuk mencapai tekanan pengembangan yang maksima; bagi mendapatkan pertumbuhan yang maksimum dan ketidakselesaan yang paling rendah. Lebih tinggi tekanan air dalam Bathmate, lebih tinggi dan besar zakar anda mengembang dan memanjang.
  • Tekanan air ini akan menjadikan keadaan dalam Bathmate seperti vakum penyedut Bathmate menggunakan Teknologi Hijau yang menyamankan anda ketika melakukan senaman zakar!! Memang menarik, senang, menyeronokkan dan berkesan.

Cara Guna Bathmate

  1. Isi Bathmate dengan air.
  2. Tahan bawah Bathmate dengan tapak tangan supaya air tidak keluar semula.
  3. Masukkan zakar kedalam Bathmate dan tekan Bathmate untuk hasilkan tekanan.
  4. Teruskan mandian anda. Jika perlu, tekan lagi Bathmate.
  5. Selepas 15 minit, tekan "release valve" di atas Bathmate untuk keluarkan Bathmate dari zakar.
  6. Perhatian! Tidak digalakkan penggunaan melebihi 20 minit satu sesi.
  7. Sapu Minyak Lintah sebelum menggunakan Bathmate untuk hasil yang lebih hebat.

     

Soalan Lazim Berkenaan
Bathmate Full Set With Belt

Berkesankah program latihan dan produk ini untuk saya?
Peratus kejayaan adalah 98%, jika anda mencari solusi untuk menguatkanzakar, kami boleh bantu, program latihan kami tidak tertakluk kepadafaktor umur, kadar kesihatan dan keturunan anda.

Adakah teknik ini selamat Bathmate Full Set With Belt?
Ya, malah ia turut disyorkan oleh doktor di seluruh dunia. Ini adalahcara yang sihat, cara normal yang biasa diguna pelakon porno untukmenguatkan zakar. Manual kami mengandungi aturan langkah demi langkah.Bila dilakukan mengikut arahan, ianya berkesan dan efektif.

Bila saya boleh lihat kesan-kesannya Bathmate Full Set With Belt?
Kebanyakan pelanggan/pengguna Bathmate Full Set With Belt mula melaporkan perubahan drastik dalammasa 2 minggu, dari segi ketegangan & kekerasan. Ada yang mengambilmasa sebulan, jika anda menggunakan kaedah secara kerap, anda dapatlihat perubahan dari segi ketebalan yang drastik.

Adakah senaman Bathmate Full Set With Belt ini sukar dilakukan?
Tidak, ini adalah senaman paling mudah untuk dilakukan, sekali lagi,setiap peralatan dan kaedah senaman boleh anda perolehi dari laman web kami secara online.Bathmate Full Set With Belt  Ia terdapat langkah demi langkah yang mudah untuk anda ikuti. Apa yang sukar adalah, anda perlu menjadikan ia amalan danrutin harian, anda juga harus memberi sedikit ruang dan masa untuknya. Bathmate Full Set With Belt Lebih yang anda lakukan, lebihlah yang akan anda dapat.  

 

Perhatian ! :   

Perhatian! :  Tidak digalakkan penggunaan melebihi 20 minit satu sesi

 

 

Harga : RM 210.00
RM 170.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)

 


bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2016.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com