top
logo

produk-lelaki.gif
produk-wanita.gif

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

jaminan.gif

 

Buatlah pembelian walau jam 3 pagi @ Hari Minggu @ Public Holiday

banner

  Tambah Saiz Zakar| Nafsu & Stamina |Tahan Lama| Penjagaan Zakar    | Tambah Air Mani|Wangian Pemikat Wanita| Payudara/Pinggul |

Dalaman Wanita | Set Bersalin

- CARA PEMBELIAN -

- Pilih produk yang anda ingin beli.Campurkan harga produk-produk tersebut.
- Anda boleh lakukan pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM).
- Pemindahan wang melalui mesin ATM,
- Depost tunai di kaunter bank atau melalui pembayaran Online Banking, 

- Pembelian PAYPAL,KAD DEBIT, KAD KREDIT Dan KAD VISA - Klik Disini -
CIMB BANK ISLAM MAYBANK PUBLIK BANK
8601 8928 73 1227 0010 001 167 5628 5210 5928 3188 7274 15
S.S.A GLOBAL ENTERPRISE

- SETELAH BAYARAN DIBUAT - - SMS Maklumat Pesanan -
'SMS / WhatsApp' kan maklumat anda seperti
Nama Produk | Nama Anda | Alamat | NO Phone | Nama Bank | Jumlah | Waktu | Tarikh Bayaran ke 019-272 2219

Untuk WhatsApp Kami < Klik  Disini WhatsApp SSA GLOBAL >

Sertakan Email untuk Ebook Percuma - Klik Disini -            Contoh Pembelian - Klik Disini -

 

BDS Super Oil

 

bds super oil bds super oil

 

RM 120.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)

 

- 2 Botol RM 220.00
- 3 Botol RM 310.00

Bds super oil direka khusus untuk membantu lelaki mencapai ketegangan maksima dan tahan lebih lama diranjang, meningkatkan keyakinan diri dan memuaskan pasangan. BDS super oil diformulasikan 100% dari herba melayu yang telah diiktiraf turun temuran dalam membantu lelaki tahan lebih lama diranjang dan mencapai ketegangan MAKSIMA

bds super oil

 

Pancutan pra matang atau masalah cepat pancut amat tidak disukai wanita. Antara punca pancutan pra matang adalah kegelian melampau dialat sulit lelaki.

MEMBANTU ANDA MENIKMATI KEPUASAN DENGAN LEBIH LAMA.  

  1. Tak Sampai 5 Minit?

  2. Mengalami Pancutan Pramatang?

  3. Tegang Tak Maksima?  

  4. Rutin Seks Terganggu?

  5. Pancutan Pramatang?

Jawapannya adalah bds super oil , Inilah produk yang anda cari-cari selama ini. Krim bds super oil diadun dengan formula unik dari gabungan herba yang selamat. Ini akan memberikan anda pengalaman seks yang lebih hebat, dorongan seks yang hebat, prestasi dan keyakinan diri.
Kandungan bds super oil.

 

 

bds super oil

UNTUK TAHAN LAMA:

CARA-CARA MENGGUNAKAN BDS SUPER OIL
Sapu BDS Super Oil 3 kali picit di bahagian kepala,batang dan buah.
Waktu Pagi – BDS Super Oil disapu pada waktu pagi selepas bangun dari tidur, sapu dan
biarkan BDS Super Oil 30 minit sebelum mandi.(Semasa mandi, zakar tidak perlu di cuci
menggunakan sabun)
Waktu Malam – Sapu BDS Super Oil sebelum tidur.
Semasa menggunakan BDS Super Oil, elakkan dari basuh zakar menggunakan sabun

bds super oil

 

Teknik Mencapai Kepuasan Seksual sehingga SEJAM

1. Sapukan bds super oil Ke Kawasan alat kelamin.
2. Tenangkan Fikiran dan kurangkan debaran.
3. Lebihkan sentuhan.Rangsangkan pasangan anda ke tahap ghairah yang lebih tinggi.
4. Jauhi dari mengambil minuman keras dan penyalahgunaan dadah kerana kedua-duanya akan menggagalkan usaha anda untuk mengawal masa ejakulasi dimana anda tidak lagi mampu mengawal perbuatan,rasa dan perbuatan anda.
5. Kawal pemakanan anda.gula dan lemak boleh mengurangkan tenaga yang diperlukan untuk aktiviti seksual.
6. jauhi rokok supaya perjalanan darah lebih lancar ke bahagian alat kelamin anda.

 

bds super oil

 

bds super oil

bds super oil

bds super oil

 

2 jam untuk aktiviti seksual mungkin mengalami kesulitan mencapai ejakulasi / klimaks.

  1. JANGAN sapu serum di kawasan & bahagian buah zakar.
  2. Selamat untuk aktiviti oral.
  3. Tiada kesan sampingan yang dilaporkan. Selamat untuk pengguna dan pasangannya

 

bds super oil bds super oil

 

RM 120.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)

 

- 2 Botol RM 220.00
- 3 Botol RM 310.00

 


bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2016.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com