top
logo

produk-lelaki.gif
produk-wanita.gif

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

jaminan.gif

 

 

Contoh Bungkusan

Kos penghantaran adalah pada kadar rata bagi dua kawasan iaitu,keseluruh Semenanjung Malaysia adalah FREE , manakala ke Sabah & Sarawak adalah RM 5.00. Kami menawarkan kos penghantaran yang jimat dengan mengenakan kadar rata bagi setiap kawasan, bukan saja pada kawasan,tetapi juga KUANTITI belian anda diportal kami. Dengan membuat pembelian mana-mana produk, pada kadar kuantiti yang berbeza, anda hanya dikenakan kos penghantaran sekali saja untuk pesanan tersebut.

Bungkusan yang pihak kami buat

Contoh Pos Laju
1 2 3
4 5 6
7 8 9
11

 

Bungkusan Yang Kami Pos

Pesanan anda akan diproses dalam masa 24 jam selepas pembayaran anda disahkan. Anda akan menerima sms dari kami dalam masa 24 jam, biasanya antara pukul 8 pagi hingga 6 petang.Jika selepas 24 jam anda masih tidak menerima sms dari kami, sila cll di 019-2722219
Setelah pesanan anda dipos. Anda akan menerima sms dari sistem kami yang mengandungi tracking number pos laju. Anda boleh menyemaknya di www.poslaju.com.my atau hubungi 1300-300-300 atau tekan bahagian Cara Pembayaran (tracking no.)Kami hanya menggunakan perkhidmatan pos laju (www.poslaju.com.my)untuk penghantaran pesanan anda. Bagi semenanjung Malaysia, setiap pesanan akan sampai ke tangan anda dalam 1-3 hari. Manakala bagi Sabah dan Sarawak antara 1-5 hari.

 

 


bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2016.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com