top
logo

produk-lelaki.gif
produk-wanita.gif

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

jaminan.gif

 

Buatlah pembelian walau jam 3 pagi @ Hari Minggu @ Public Holiday

banner

  Tambah Saiz Zakar| Nafsu & Stamina |Tahan Lama| Penjagaan Zakar    | Tambah Air Mani|Wangian Pemikat Wanita| Payudara/Pinggul |

Dalaman Wanita | Set Bersalin

- CARA PEMBELIAN -

- Pilih produk yang anda ingin beli.Campurkan harga produk-produk tersebut.
- Anda boleh lakukan pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM).
- Pemindahan wang melalui mesin ATM,
- Depost tunai di kaunter bank atau melalui pembayaran Online Banking, 

- Pembelian PAYPAL,KAD DEBIT, KAD KREDIT Dan KAD VISA - Klik Disini -
CIMB BANK ISLAM MAYBANK PUBLIK BANK
8601 8928 73 1227 0010 001 167 5628 5210 5928 3188 7274 15
S.S.A GLOBAL ENTERPRISE

- SETELAH BAYARAN DIBUAT - - SMS Maklumat Pesanan -
'SMS / WhatsApp' kan maklumat anda seperti
Nama Produk | Nama Anda | Alamat | NO Phone | Nama Bank | Jumlah | Waktu | Tarikh Bayaran ke 019-272 2219

Untuk WhatsApp Kami < Klik  Disini WhatsApp SSA GLOBAL >

Sertakan Email untuk Ebook Percuma - Klik Disini -            Contoh Pembelian - Klik Disini -

 

 Garcinia Cambogia Extract

GARCINIA C AMBOGIA EXTRACT STRENGTH SLIMMING CAPSULES

Garcinia Cambogia Extract

RM 180.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)


Produk keluaran RaksaHerbs, pengilang produk suplemen herba berkualiti tinggi dari Thailand.

Mempunyai lebih dari 25 tahun pengalaman dalam industri herba dan telah mengeluarkan berbagai produk berasaskan herba yang dikenali dan dimanfaatkan oleh pengguna dari segenap benua.

Kami memiliki standard yang paling terbukti dan juga sijil bagi menjamin kesegaran dan kebersihan produk keluaran kami. Semua produk diluluskan oleh FDA dan menepati GMP (Good Manufacturing Practice).

Semua bahan yang digunakan dipilih dengan teliti dan menggunakan standard pengilangan yang tinggi untuk memastikan produk herba kami mendapat reputasi yang baik di seluruh dunia.

Keterangan

Kapsul Pelangsingan Badan Garcinia Cambogia Slimming Capsules sesuai digunakan untuk mengurangkan berat badan dan mempercepatkan metabolisma lemak yang berlebihan. Garcinia Cambogia Slimming Capsules menghentikan proses glikogen, sehingga mengubah lemak menjadi tenaga. Garcinia Cambogia Slimming Capsules juga membekalkan Vitamin C untuk tubuh.

Keterangan Produk

Nama Produk : Garcinia Cambogia Slimming Capsules
Kategori : Makanan suplemen, Produk pelangsing
Berat : 80 gram
Penggunaan : 1 botol mengandungi 100 kapsul. Ambil 1-3 kali sehari, 30 minit - 1 jam sebelum makan.
Ekstrak dalam mg / kapsul : 400 mg ekstrak Garcinia / kapsul
Digunakan untuk : Mengurangkan berat badan, memecahkan lemak, vitamin c, mempercepat metabolisme lemak berlebihan.

RH Standard

Semua Produk DiSahkan Oleh FDA & Menepati Standard GMP

testimoni-3


Customer Reviews

najib  (Wednesday, 05 October 2011)

Rating: Rating 5
tadi saya baru buat tempahan order sebotol lagi untuk my wife. bila tengok perubahan ketara bila dia makan sebotol habis.katanya sebotol 9kg berat dia
kurang. padan la perubahan ketara betul nampak.dulu ingat produk gracinia ni biasa biasa jer mcm produk lain.tak sangka plak kesan dia betul betul
cepat. thank bro..
kamarul  (Monday, 03 October 2011)
Rating: Rating 5
salam janggut_X, aku geng ko dari forum CG,ni sedikit test drive review dari aku.mula aku beli sebotol untuk wife aku.aku make surekan dia sebelum
makan timbang berat dulu. makan 2 bijik sehari minum air banyak..result untuk seminggu 3.5kg turun.bukan aja dia terkejut, aku pun terkejut sebab
efeknya cepat.sedangkan wife aku tak de plak puasa dari makan nasik. so skang, aku pulak yg ambil produk ni.maklumlah perut aku ni pun dah macam
bunting 7 bulan.hahahahaha.untuk aku seminggu 2kg sahaja kurang. cuma untuk minggu akan datang ..aku nak kurang makan & nak jogging sikit...doakan
aku berjaya yer..
azura  (Wednesday, 28 September 2011)
Rating: Rating 5
ambil produk ni untuk turun berat badan, ambil susut perut untuk buang lemak dekat kawasan perut sahaja. semuanya positif efek. lepas ni boleh promote
dekat kawan kawan fb ..kalau nak jadi agen macam mana yer? rasa teringin gak bila dah cuba ni

kakros  (Tuesday, 27 September 2011)
Rating:  Rating

salam SYED. untuk kak ros, botol pertama ambil 6kg jer turun.mungkin lah lemak tepu kat badan ni liat sangat kot.now kak ros tengah makan untuk
botol ke dua. so far puas ati gak rasanya hati ni.

 

 

GARCINIA C AMBOGIA EXTRACT STRENGTH SLIMMING CAPSULES

Garcinia Cambogia Extract

RM 180.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)


bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2016.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com