top
logo

produk-lelaki.gif
produk-wanita.gif

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

jaminan.gif

 

Buatlah pembelian walau jam 3 pagi @ Hari Minggu @ Public Holiday

banner

  Tambah Saiz Zakar| Nafsu & Stamina |Tahan Lama| Penjagaan Zakar    | Tambah Air Mani|Wangian Pemikat Wanita| Payudara/Pinggul |

Dalaman Wanita | Set Bersalin

- CARA PEMBELIAN -

- Pilih produk yang anda ingin beli.Campurkan harga produk-produk tersebut.
- Anda boleh lakukan pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM).
- Pemindahan wang melalui mesin ATM,
- Depost tunai di kaunter bank atau melalui pembayaran Online Banking, 

- Pembelian PAYPAL,KAD DEBIT, KAD KREDIT Dan KAD VISA - Klik Disini -
CIMB BANK ISLAM MAYBANK PUBLIK BANK
8601 8928 73 1227 0010 001 167 5628 5210 5928 3188 7274 15
S.S.A GLOBAL ENTERPRISE

- SETELAH BAYARAN DIBUAT - - SMS Maklumat Pesanan -
'SMS / WhatsApp' kan maklumat anda seperti
Nama Produk | Nama Anda | Alamat | NO Phone | Nama Bank | Jumlah | Waktu | Tarikh Bayaran ke 019-272 2219

Untuk WhatsApp Kami < Klik  Disini WhatsApp SSA GLOBAL >

Sertakan Email untuk Ebook Percuma - Klik Disini -            Contoh Pembelian - Klik Disini -

 

Hydromax X30

Hydromax X30 free shower

 

Harga : RM 240.00
RM 200.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)

Hydromax X30 adalah alat tambah saiz zakar yang paling terbaik , Hydromax X30 adalah lanjutan dari versi bathmate hercules, iaitu dengan menaikan sedikit taraf dari segi tekanan sedutan dan comfort pad. Jika dibandingkan dengan pam vacum, alat regangan (extender) dan pil, Hydromax X30 menunjukkan keberkesanan paling pantas sekali. Malah perubahannya anda akan dapat lihat walaupun pertama kali anda mengunakannya..sangat menakjubkan!

kenyataan kami ini juga dapat dibuktikan jika anda membuat sedikit kajian dengan mencari info berkenaan hydromax x30 di forum-forum dan blog luar Negara, hampir 99% testimoni positif selepas menggunakan hydromax X30. Bathmate / Hydromax menggunakan tekanan air dan haba sebagai agen untuk mengembangkan zakar (Corpora Cavernosa) dan pengaliran darah, kajian menunjukkan penggunaan air adalah lebih baik dari menggunakan udara (pam vacum). Penggunaanya adalah selesa dan tidak menyakitkan berbanding kaedah yang lain seperti pam dan extender, dan yang penting sekali selamat digunakan.

Hydromax X30

Khasiat Hydromax X30

Menambah kepanjangan zakar
Menambah kelebaran zakar
Zakar lebih mantap
Menambah stamina seksual
Membantu besar kepala zakar
Hentikan pancutan pramatang
Mungkin membantu meluruskan zakar yang bengkok

 

free shower

Hydromax X30

Cara menggunakan Hydromax

ok, Ini adalah cara saya guna... sebelum itu nak bagi tahu pakera wajib nak guna Bathmate/Hydromax pastikan anda cukur segala bulu pada zakar anda...cukur selincin2nya, jika tumbuh sikit...cukur lg...

1. Pertama sekali pastikan valve dalam keadaan tertutup.. Bagaimana nak tahu valve tertutup? senang sahaja... masukan air dalam hydromax anda, jika tiada sebarang air menitik maknanya valve anda dalam keadaan tertutup
2. Masukkan air suam di dalam hydromax dengan menahan air dari hot shower sehingga memenuhi ruang hydromax anda, jika tiada hot shower..guna sahaja air suam dari cerek. Boleh sahaja jika anda ingin terus guna air paip.... tp guna air suam lebih bagus untuk aliran darah dan sel-sel kulit.
3. Masukkan zakar ke dalam balang dan rapatkan gaiter pada dinding badan anda, pastikan air tidak tertumpah. Pastikan balang hydromax dan confort pad pada posisi yang betul.
4. Kemudian tarik hydromax sekuat-kuatnya dalam masa yang sama tekan juga tombol hydromax supaya air memancut keluar. Lepas tombol dahulu kemudian lepaskan balang.
5. Anda akan rasa sedutan yang agak kuat dan Hydromax akan melekat pada dinding badan anda, Pakai strap dan biarkan selama 15 minit.... dalam masa yang sama anda boleh buat kerja lain... sangat menjimatkan masa :)

 

Pengalaman peribadi saya dengan HydroMax X30

Saya sudah diperincikan sedikit pengalaman peribadi saya di atas tetapi saya ingin menjelaskan kepada anda semua mengapa saya suka Hydromax X30. Terdapat banyak jenis pam zakar di luar sana, tetapi hanya pam berasaskan air mempunya kelebihan iaitu haba air dan kuasa sedutan apabila digunakan dalam tiub yang tertutup. Tidak seperti pam vacum, Hydromax Sangat mudah untuk dibersihkan dan sangat selesa bila di gunakan. Jika sebelum ini saya menggunakan pam vacum pekara paling menyusahkan adalah saya sentiasa kena pam selalu disebabkan tekanan vacum berkurangan dan ada juga customer saya yang merungut disebabkan telur mereka sering kali tersedut di dalam balang, sangat menyakitkan. Dengan meletakkan Hydromax pada dinding pangkal zakar dalam keadaan selesa(pastikan telur diluar), hanya sekali sahaja pam tekanan vacum dapat bertahan lebih 1 jam, Sangat hebat…inilah kelebihan pam air. Oh ya…sebelum guna pastikan ada cukur semua bulu ye… kang macam mana nak sedut… :))

Selalunya saya menggunakan setiap kali pada waktu mandi pagi. Dengan menahan air panas terus dari Hot Shower dan memakai bathmate shower strap, tidak perlu lagi letih pegang balang hydromax sehingga 15 minit. Tapi perlu berhati-hati jika pergerakan badan terlalu kasar boleh menyebabkan balang terjatuh.

Pertama kali saya dahulu perubahan paling drastik adalah zakar menjadi lebih tebal dalam masa 1 hari sahaja, rasanya mungkin kesan dari pengembangan Corpora Cavernosa, penambahan sel-sel kulit tidak akan jadi begitu pantas. Jika guna vacum pump dalam masa 1 minggu zakar akan membengkak dan sakit. Sangat berbeza dengan Hydromax X30.

UPDATE 13 JUN 2013 : Zakar kelihatan besar, dari segi panjang tu belum nampak lagi. mungkin terlalu awal. Yang penting sudah nampak perubahan!

UPDATE  01 JULAI 2013 : Sudah lebih 1 bulan saya guna Hydromax X30 , apa perubahan dalam 1 bulan lebih ini zakar saya sering keras  sendiri pada waktu pagi, urat-urat pada zakar kelihatan timbul lebih dari sebelum ini.

 

Hydromax X30/free shower

 

Harga : RM 240.00
RM 200.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)

 

 


bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2016.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com