top
logo

produk-lelaki.gif
produk-wanita.gif

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

jaminan.gif

 

Buatlah pembelian walau jam 3 pagi @ Hari Minggu @ Public Holiday

banner

  Tambah Saiz Zakar| Nafsu & Stamina |Tahan Lama| Penjagaan Zakar    | Tambah Air Mani|Wangian Pemikat Wanita| Payudara/Pinggul |

Dalaman Wanita | Set Bersalin

- CARA PEMBELIAN -

- Pilih produk yang anda ingin beli.Campurkan harga produk-produk tersebut.
- Anda boleh lakukan pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM).
- Pemindahan wang melalui mesin ATM,
- Depost tunai di kaunter bank atau melalui pembayaran Online Banking, 

- Pembelian PAYPAL,KAD DEBIT, KAD KREDIT Dan KAD VISA - Klik Disini -
CIMB BANK ISLAM MAYBANK PUBLIK BANK
8601 8928 73 1227 0010 001 167 5628 5210 5928 3188 7274 15
S.S.A GLOBAL ENTERPRISE

- SETELAH BAYARAN DIBUAT - - SMS Maklumat Pesanan -
'SMS / WhatsApp' kan maklumat anda seperti
Nama Produk | Nama Anda | Alamat | NO Phone | Nama Bank | Jumlah | Waktu | Tarikh Bayaran ke 019-272 2219

Untuk WhatsApp Kami < Klik  Disini WhatsApp SSA GLOBAL >

Sertakan Email untuk Ebook Percuma - Klik Disini -            Contoh Pembelian - Klik Disini -

 

yes JAMU MAHKOTA DEWA

JAMU-MAHKOTA-DEWA

JAMU MAHKOTA DEWA

 HARGA ASAL : RM 90.00

 RM 70.00 Semenanjung
RM 75.00 (Sabah/Sarawak/Labuan)

 HARGA :

 - 1 Botol RM 70.00
  - 3 Botol RM 190.00


Mahkota Dewa Bermula Di Istana

Berasal dari kepulauan Papua, tumbuhan asli Indonesia ini dibawa masuk ke dalam budaya hidup masyarakat istana atau keraton. Pada zaman lampau, hanya keraton Mangkunegara di Solo dan keraton di Yogjakarta mengetahui rahsia khasiat mahkota dewa.

Kemampuan mahkota dewa menangani pelbagai masalah kesihatan dikatakan ada hubungan rapat dengan kandungan sebatian aktif di dalamnya. Menerusi kajian di negara itu,ia dikesan amat kaya dengan pelbagai sebatian aktif. Contohnya, daun dan kulit buah mahkota dewa dikesan mengandungi alkaloid, terpenoid, saponin, senyawa resin dan sebatian lignan (polifenol). Kulit buah juga mengandungi flavonoid. Di dalam tempurung buah mahkota dewa pula dikesan wujud sebatian aktif seperti mahkosid-A, mangiferin, kaempferol, glukosid, asid dodecanoat dan asid palmitat.

Di dua istana itulah fungsi mahkota dewa adalah sebagai bahan penawar, dikenal pasti dan dimanfaatkan sejak berkurun lama sebelum ‘rahsia’ itu terbongkar pada masyarakat umum.

Menurut sumber lisan dan bertulis, kedua-dua istana itu menggunakan mahkota dewa bagi tujuan merawat pelbagai masalah kesihatan, termasuk sakit jantung, ketumbuhan, kencing manis, hepatitis, darah tinggi dan penyakit kulit. Malah perajurit zaman silam digalakkan memakan buah mahkota dewa sebelum ke medan perang agar lebih sihat dan kuat. 

Jamu Mustajab Mahkota Dewa

Sesuai untuk lelaki dan perempuan kecuali wanita hamil.

JAMU-MAHKOTA-DEWA-1

KELEBIHAN Jamu Mahkota Dewa

Sakit sendi,
Sakit tulang,
Sakit lutut,
Sakit urat,
Penat, sakit tumit,
Sakit bahu, lumpuh,
Bengkak badan,
Sakit pinggang,
Lenguh seluruh badan,
Lemah tenaga,
Angin dalam badan,
Resdung,
Gout juga masalah kesihatan yang ada hubungan dengan kanser,
Jantung,
Buah pinggang,
Darah tinggi,
Strok, diabetes,
Ketumbuhan,
Hepatitis,
Kolestrol tinggi,
Penyakit hati,
Ginjal,
Penyakit kulit,
Selsema
Insomnia.

Apa yang menarik ialah kemampuan mahkota dewa menangani kanser. Berdasarkan pengalaman pengguna, ia dikesan dapat menyekat pertumbuhan sel kanser, sekali gus membantu pengidap penyakit berkenaan.

youtube jamu mahkota dewa

 

Bahan-Bahanya

Mahkota Dewa (30%),
Rempah Perubatan Tradisional (25%),
Madu Lebah (10%),
Akar Kayu Patah Trehioh (10%),
Mustaka (10%),
Cengkih (5%),
Siti Halia (5%),
Lain-lain Bahan (5%)

 

 

JAMU-MAHKOTA-DEWA

JAMU MAHKOTA DEWA

 HARGA ASAL : RM 90.00

 RM 70.00 Semenanjung
RM 75.00 (Sabah/Sarawak/Labuan)

 HARGA :

 - 1 Botol RM 70.00
  - 3 Botol RM 190.00


bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2016.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com