top
logo

produk-lelaki.gif
produk-wanita.gif

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

jaminan.gif

 

 

  Perhatian !!!

 

15 E-Book Bonus Tambahan Terpilih
Akan Diberi Secara PERCUMA !???

" Jika Anda MEMBUAT PEMBELIAN di kedai kami "

AMARAN !!! Perlu di ingatkan di sini bahawa kandungan gambar-gambar mengenai kedudukan tubuh badan dalam posisi serta teknik jimak tiadalah bertujuan lucah melainkan bertujuan pendidikan seks dan memberi penerangan yang jelas semata-mata. Bagi yang belum cukup umur, anda tidak digalakkan  download ebook ni ok. Khas untuk yang dah berumah tangga a.k.a berkahwin secara SAH sahaja.

Untuk Pasangan Suami & Isteri Atau Bakal Pengantin Sahaja!

1-KAMASUTRA permata yang hilang
Bonus # 1 : "Permata Yang Hilang"

        Permata Yang Hilang adalah pengetahuan ‘Seni Nafkah Batin’ yang membicarakan soal senggama (hubungan seks) secara terang dan jelas. Ia boleh dijadikan sebagai rujukan paling penting penting bagi setiap bakal pengantin dan suami isteri. Pengetahuan ini amat penting sebagai satu daripada senjata lelaki dan juga wanita dalam berusaha bagi mencapai kemesraan dan kedamaian dalam rumahtangga.

Harga Pasaran: RM 15.00    Harga Anda : Diberi PERCUMA

E-Book INI hanya untuk TUJUAN PENDIDIKAN sahaja

 

2-KAMASUTRA 11 Titik Rahsia Wanita

 Bonus # 2 : "11 Titik Rahsia Wanita"
 
Suami hanya menyentuh pada sekitar dada dan paha? Aduh, dia wajib baca e.book ini.ini kerana Perempuan mempunyai banyak titik peka yang wajib dieksplorasi bukan hanya (sekitar kawasan dada).Tangan dan kaki,jika disentuh secara tepat akan menghasilkan satu kenikmatan yang sangat berbeza.Wowww!! dengan itu anda dapat membuatkan isteri anda lebih sayang terhadap anda.
 
 Harga Pasaran: RM 3.00    Harga Anda : Diberi PERCUMA
 
E-Book INI hanya untuk TUJUAN PENDIDIKAN sahaja

 

3-KAMASUTRA Rahsia petua dalam menjaga dan menguatkan tenaga batin
Bonus # 3 : "Rahsia Petua Dalam Menguatkan Tenaga batin"

Anda akan didedahkan dengan kaedah serta teknik untuk melakukan urutan terhadap zakar berserta dengan cara-cara pemakanan secara tradisional.

Harga Pasaran: RM 3.00    Harga Anda : Diberi PERCUMA

E-Book INI hanya untuk TUJUAN PENDIDIKAN sahaja

 

4-KAMASUTRA Rahsia Lelaki Maskulin

Bonus # 4 : "Rahsia lelaki Maskulin"

Anda akan didedahkan secara tradisional bagaimana
cara-cara untuk memanjangkan zakar anda dan cara-cara untuk menguatkan otok zakar anda.e-book ini disediakan berserta dengan gambar untuk memudahkan anda faham melakukannye


Harga Pasaran: USD $4.99    Harga Anda
Diberi PERCUMA

E-Book INI hanya untuk TUJUAN PENDIDIKAN sahaja

 

5-KAMASUTRA Sex Positions
Bonus # 5 : "KAMASUTRA_Sex_Positions"

Ketahuilah Rahsia turun menurun Kama Sutra yang original dari tahun 1883. Ianya adalah rahsia yang telah diwasiatkan pada generasi yang seterusnya. Anda akan didedahkan rahsia bagaimana cara untuk persediaan melakukan jimak,
 
Harga Pasaran: USD $7.90    Harga Anda : Diberi PERCUMA
 
E-Book INI hanya untuk TUJUAN PENDIDIKAN sahaja

 

6-KAMASUTRA Sex After 60

Bonus # 6 : "Sex After 60"

 "Seks selepas 60 adalah lebih baik berbanding sebelum ini" Jika anda ketawa, anda tahu apa yang saya maksudkan. Tidak ada persoalan,lelaki tua dan wanita mungkin mahu kekal aktif dalam aktiviti seksual lebih lama daripada yang mungkin telah sepatutnya. Penulis menerangkan beberapa nasihat yang praktikal untuk mengekalkan hubungan intim yang sihat. Buku ini termasuk yang topik peningkatan seksual; dating, perkahwinan semula,dan membantu..??

Harga Pasaran: USD $16.90    Harga Anda :  Diberi PERCUMA

E-Book INI hanya untuk TUJUAN PENDIDIKAN sahaja

 

7-KAMASUTRA How To Make Love ALL NIGHT
Bonus # 7 : "How To Make Love ALL NIGHT"


Ketahuilah rahsia bagaimana kaum lelaki boleh mencapai klimaks sehingga beberapa kali serta juga rahsia untuk melakukan jimak dengan lama. Hasil analisis dan kajian Dr. Barbara Keesling

Harga Pasaran: USD $5.99    Harga Anda :Diberi PERCUMA


E-Book INI hanya untuk TUJUAN PENDIDIKAN sahaja

 

8-KAMASUTRA Sex Tutorial  Positions

Bonus # 8 : "Sex Tutorial And Positions"

Anda akan didedahkan dengan kaedah serta teknik untuk melakukan jimak dari pelbagai sudut posisi. Setiap posisi serta teknik yang ditunjukkan akan berserta dengan gambar berwarna untuk anda mempelajari teknik ini dengan lebih berkesan. Ianya mampu memberi kepuasan dan kebahagiaan pada anda dan pasangan anda dari segi melakukan jimak.

Harga Pasaran: USD $10.99    Harga Anda : 
Diberi PERCUMA

E-Book INI hanya untuk TUJUAN PENDIDIKAN sahaja

 

9-KAMASUTRA Tips to a Better Sex Life Bonus # 9 : "Tips for a Better Sex Life"

Hubungan tidak seolah-olah menjadi mudah. Sama ada anda sedang cuba untuk mencari pasangan ideal anda .Disini anda akan didedahkan bagaimana cara-cara untuk membuat seks lebih selesa untuk membuatkan pasangan anda lebih sayang terhadap anda.

Harga Pasaran: USD $3.90    Harga Anda : 
Diberi PERCUMA

E-Book INI hanya untuk TUJUAN PENDIDIKAN sahaja

 

10-KAMASUTRA Tantra  dan kamasutra sex positions Bonus # 10 : "Tantra And Sex Positions"

Anda akan didedahkan dengan kaedah serta teknik untuk melakukan jimak dari pelbagai sudut posisi. Setiap posisi serta teknik yang ditunjukkan akan berserta dengan gambar berwarna untuk anda mempelajari teknik ini dengan lebih berkesan. Ianya mampu memberi kepuasan dan kebahagiaan pada anda dan pasangan anda dari segi melakukan jimak.

Harga Pasaran: USD $8.99    Harga Anda :
Diberi PERCUMA

E-Book INI hanya untuk TUJUAN PENDIDIKAN sahaja

 

11-KAMASUTRA 101 Romantic Ideas
Bonus # 11 : "101 Romantic Ideas"

Anda akan didedahkan dengan rahsia bagaimana untuk mendapatkan idea dan rahsia yang romantis. Ianya boleh diguna pakai untuk merapatkan hubungan pasangan anda. Terdapat 101 idea romantis yang akan didedahkan pada anda.
 
Harga Pasaran: USD $5.00    Harga Anda Diberi PERCUMA
 
E-Book INI hanya untuk TUJUAN PENDIDIKAN sahaja

 

12-KAMASUTRA Sex Secrets
Bonus # 12 : "Sex Secrets"
 

Ketahuilah resipi untuk melakukan hubungan seks yang hebat. Anda akan didedahkan dengan banyak rahsia dan resipi dalam di E-book tersebut. Ianya memang rahsia dan resipi yang tidak boleh dipertikaikan lagi. Anda harus memilikinya.

Harga Pasaran: USD $5.99    Harga Anda
Diberi PERCUMA

 

E-Book INI hanya untuk TUJUAN PENDIDIKAN sahaja

 

13-KAMASUTRA Great Tips For Dating Success
Bonus # 13 : "Great Tips For Dating Success"

Ketahuilah tip-tip untuk anda mendalami cara untuk berdating, panduan untuk mencari pasangan yang sesuai untuk anda dan juga rahsia untuk anda selalu bergembira bila masa anda melakukan rutin dating bagi anda dan pasangan anda.

Harga Pasaran: USD $3.99    Harga Anda : 
Diberi PERCUMA

E-Book INI hanya untuk TUJUAN PENDIDIKAN sahaja

 

14-KAMASUTRA Female Orgasm Sex Guide
Bonus # 14 : "Female Orgasm Sex Guide"

Kaum Adam amat sukar untuk memahami bagaimana cara untuk kaum Hawa mencapai orgasm. Anda akan didedahkan rahsia bagaimana untuk membuat kaum wanita mencapai klimaks dengan sepuasnya. Hidup anda dan pasangan anda pasti akan berubah tanpa disangka setelah anda mempraktikan kaedah yang hebat ini.

Harga Pasaran: USD $9.00    Harga Anda Diberi PERCUMA

E-Book INI hanya untuk TUJUAN PENDIDIKAN sahaja

 

15-KAMASUTRA How To Make Sex Last Longe
      Bonus # 15 : "How To Make Sex Last Longer"

Ketahuilah rahsia bagaimana anda dapat bertahan lama dalam melakukan perhubungan seks dengan pasangan anda. Pasangan anda tidak akan merasa jemu apabila berjimak dengan anda. Anda akan didedahkan dengan teknik serta panduan yang mudah dan senang dipraktikan.

Harga Pasaran: USD $5.90    Harga Anda : 
Diberi PERCUMA
        
E-Book INI hanya untuk TUJUAN PENDIDIKAN sahaja          

 

Sungguh Hebat Pakej Yang Di Tawarkan ini. Tiada Tempat
Lain Menawarkan Pakej Sebegini.
Tidak Di Jual DiPasaran Terbuka hanya di....

www.kedaizam.com
.....SAHAJA .....

INGAT !!! Tidak Dijual Di Kedai Buku Atau
Pasaran Terbuka.

Discount Ini Sementara Stok Masih Ada Sahaja!!

kepuasan 100

KINI SEMUA ORANG BOLEH MEMILIKINYE

 


bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2016.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com