top
logo

produk-lelaki.gif
produk-wanita.gif

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

jaminan.gif

 

Buatlah pembelian walau jam 3 pagi @ Hari Minggu @ Public Holiday

banner

  Tambah Saiz Zakar| Nafsu & Stamina |Tahan Lama| Penjagaan Zakar    | Tambah Air Mani|Wangian Pemikat Wanita| Payudara/Pinggul |

Dalaman Wanita | Set Bersalin

- CARA PEMBELIAN -

- Pilih produk yang anda ingin beli.Campurkan harga produk-produk tersebut.
- Anda boleh lakukan pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM).
- Pemindahan wang melalui mesin ATM,
- Depost tunai di kaunter bank atau melalui pembayaran Online Banking, 

- Pembelian PAYPAL,KAD DEBIT, KAD KREDIT Dan KAD VISA - Klik Disini -
CIMB BANK ISLAM MAYBANK PUBLIK BANK
8601 8928 73 1227 0010 001 167 5628 5210 5928 3188 7274 15
S.S.A GLOBAL ENTERPRISE

- SETELAH BAYARAN DIBUAT - - SMS Maklumat Pesanan -
'SMS / WhatsApp' kan maklumat anda seperti
Nama Produk | Nama Anda | Alamat | NO Phone | Nama Bank | Jumlah | Waktu | Tarikh Bayaran ke 019-272 2219

Untuk WhatsApp Kami < Klik  Disini WhatsApp SSA GLOBAL >

Sertakan Email untuk Ebook Percuma - Klik Disini -            Contoh Pembelian - Klik Disini -

 

Keputihan atika beauty

 

Keputihan atika beauty

RM 45.00 Semenanjung
RM 50.00 (Sabah/Sarawak/Labuan)


Masalah keputihan wanita adalah merupakan anatara masalah kesihatan yang sering dihadapi oleh kebanyakan wanita. Keputihan wanita adalah merupakan masalah kedua selepas masalah gangguan haid.

Keputihan atika beauty ini diadun dengan ramuan daripada ekstrak kunyit, senduduk, manjakani, kacip Fatimah dan habbatus sauda bagi mencegah dan menyembuhkan masalah keputihan wanita.

Petanda seperti pucat di wajah, sering merasa letih dan emosi cepat terganggu merupakan tanda-tanda wanita yang mengalami masalah keputihan.Tanda-tanda ini seterusnya mengakibatkan penurunan kemahuan seks dan faraj mengalami gatal-gatal disebabkan lendiran keputihan yang berwarna putih kekuningan yang berbau busuk.

Melalui Keputihan atika beauty ianya mampu merawat, menjaga kesihatan dan kesegaran vagina sehingga bebas daripada jangkitan kuman, bakteria serta mencegah risiko serangan kanser organ wanita dan mengatasi masalah-masalah keputihan tersebut

Keputihan atika beauty dari Atika Beauty yang dirumus dengan campuran

peach,
senduduk,
habbatus sauda,
kunyit,
kacip fatimah
manjakani dapat membantu menyelesaikan masalah dalaman wanita termasuklah keputihan wanita.

 

 

 

Keputihan atika beauty

 

KHASIAT KEPUTIHAN ATIKA BEAUTY

  1. Keputihan atika beauty - Melancarkan perjalan haid.
  2. Keputihan atika beauty - Melegakan senggugut serta keputihan.
  3. Keputihan atika beauty - Meningkatkan tenaga.
  4. Keputihan atika beauty - Mengurangkan keletihan badan dan kesihatan wanita.
  5. Keputihan atika beauty - Meningkatkan keupayaan mental dan kesihatan pada organ wanita

 

CARA GUNA KEPUTIHAN ATIKA BEAUTY
Goncang dahulu sebelum di minum.
Ambil 15 ml, minum 2 kali sehari dengan menggunakan cup sukatan yang disediakan sebelum sarapan pagi dan malam.

 

 

PERHATIAN: Ibu yang mengandung & semasa kedatangan haid tidak boleh mengambil KEPUTEHAN.
  

Kandungan 250ml

 

 

Keputihan atika beauty

RM 45.00 Semenanjung
RM 50.00 (Sabah/Sarawak/Labuan)


bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2016.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com