top
logo

produk-lelaki.gif
produk-wanita.gif

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

jaminan.gif

 

Buatlah pembelian walau jam 3 pagi @ Hari Minggu @ Public Holiday

banner

  Tambah Saiz Zakar| Nafsu & Stamina |Tahan Lama| Penjagaan Zakar    | Tambah Air Mani|Wangian Pemikat Wanita| Payudara/Pinggul |

Dalaman Wanita | Set Bersalin

- CARA PEMBELIAN -

- Pilih produk yang anda ingin beli.Campurkan harga produk-produk tersebut.
- Anda boleh lakukan pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM).
- Pemindahan wang melalui mesin ATM,
- Depost tunai di kaunter bank atau melalui pembayaran Online Banking, 

- Pembelian PAYPAL,KAD DEBIT, KAD KREDIT Dan KAD VISA - Klik Disini -
CIMB BANK ISLAM MAYBANK PUBLIK BANK
8601 8928 73 1227 0010 001 167 5628 5210 5928 3188 7274 15
S.S.A GLOBAL ENTERPRISE

- SETELAH BAYARAN DIBUAT - - SMS Maklumat Pesanan -
'SMS / WhatsApp' kan maklumat anda seperti
Nama Produk | Nama Anda | Alamat | NO Phone | Nama Bank | Jumlah | Waktu | Tarikh Bayaran ke 019-272 2219

Untuk WhatsApp Kami < Klik  Disini WhatsApp SSA GLOBAL >

Sertakan Email untuk Ebook Percuma - Klik Disini -            Contoh Pembelian - Klik Disini -

 

 

Libido Gel

  libido-gel
 
Libido Gel

 

Harga Asal USD 79

RM 70.00 (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)


 Satu cara mudah dan berkesan untuk menghentikan Pancutan Pramatang
(premature ejaculation) - Tanpa Pil, Tanpa sebarang alat yang menyakitkan,
Tanpa suntikan, Tanpa buku - Hanya Dengan Sapuan Gel - 100% Asli - Tanpa ubatan. Hasil segera dan berkekalan

 

MEMBANTU ANDA MENIKMATI KEPUASAN DENGAN LEBIH LAMA
libido gel - Tak Sampai 5 Minit?
libido gel - Mengalami Pancutan Pramatang?
libido gel - Rutin Seks Terganggu?
libido gel - Pancutan Pramatang?

 

BAGAIMANA LIBIDO-GEL BOLEH MENJADI BEGITU…..HEBAT?
LIBIDO-Gel mengandungi campuran herba yang telah digunakan secara tradisi untuk membantu kesihatan seksual seseorang lelaki. Anda hanya perlu mengurutkan LIBIDO-Gel dibawah kepala zakar anda iaitu di bahagian yang mempunyai urat hanya sekali sahaja sebelum persetubuhan.  Hanya gunakan LIBIDO-Gel sebelum persetubuhan sahaja, sekiranya anda tidak merancang untuk bersetubuh pada sesuatu hari itu, maka LIBIDO-Gel tidak perlu digunakan.

 

TIADA campuran bahan memudaratkan seperti Gambir Serawak
Mampu bertahan LEBIH LAMA dan 70-100 kali penggunaan bagi setiap botol

 

libido gel mengandungi campuran herba yang telah digunakan secara tradisi untuk membantu kesihatan seksual seseorang lelaki. Anda hanya perlu menyapu libido gel dibawah kepala zakar anda dan sekitar pelipat sunat, hanya sekali sahaja sebelum persetubuhan. Hanya gunakan libido gel sebelum persetubuhan sahaja, sekiranya anda tidak merancang untuk bersetubuh pada sesuatu hari itu, makalibido gel tidak perlu digunakan. Ia tidak mengebaskan zakar tetapi merawat nyilu yang anda hadapi.

libido gel akan menyerap sendiri ke dalam kulit organ lelaki dengan cara yang dikenali di German sebagai Transdermal Delivery System. Kaedah ini amat berkesan untuk penyerapan molekul melalui kulit. Oleh itu, bahan - bahan asli yang telah digunakan turun temurun ini seperti pati dari pelbagai botani, vitamin dan herba akan meresap terus ke dalam tisu zakar anda dengan pantas, tepat kepada sasarannya (saraf sensitif) dan berkesan serta merta. Ianya TIDAK SAMA SEKALI menggunakan GAMBIR SARAWAK di dalam kandungannya. libido gel

 

Dengan libido gel anda tidak perlu:
- Berhenti dan bermula, atau memicit zakar anda "
- Memicit-micit punggung anda atau melakukan senaman "
- Membeli buku, kaset atau pita video yang menghampakan "
- Menunggu berhari, berminggu atau berbulan untuk kesannya "

 

Kelebihan Libido Gel berbanding produk lain.
  • Yang lain cair.. libido gel pekat..
  • libido gel - Botol kecil, Boleh simpan didalam poket
  • libido gel - Produk lain nak kena tunggu lama... libido gel 5 -10 minit sahaja...
  • libido gel - Produk lain Panas/Kebas... libido gel tak panas.. tak kebas...
  • Libido Gel tak berbau..

 

 

Kandungan LIBIDO GEL
Libido Gel menggunakan bahan bahan semulajadi sejak turun temurun bagi membantu kaum lelaki dalam hubungan sexual.
Libido Gel menggunakan air suling,pudina,aloe vera gel,olive squalane,apricot kernal oil,vitamin c,extract of korean ginceng,hawthorn berry,ginkgo bloba,muira pauma,catuaba bark,cuscuta seed dan pelbagai lagi dlm formula yang terbukti berkesan sejak turun temurun dan juga secara klinikal.

 

Kesan Jangka Panjang LIBIDO GEL
  1. libido gel - menggalakkan peredaran darah bahagian genital
  2. libido gel - menguatkan dan membina kelenjar seksual lelaki
  3. libido gel - merawat rasa geli melampau
  4. libido gel - merawat rasa ngilu zakar
  5. libido gel - meningkatkan kekuatan corpora carvenosa
  6. libido gel - menambahkan kekuatan sexual secara tradisional
  7. libido gel - menyokong kesihatan kulit zakar
  8. libido gel - meningkatkan peredaran darah
  9. libido gel - meningkatkan keinginan sex
  10. libido gel - meningkatkan potensi pancutan anda


Cara Menggunakan LIBIDO GEL.

Anda hanya perlu menyapu LIBIDO-Gel dibawah kepala zakar anda dan sekitar pelipat sunat, hanya sekali sahaja sebelum persetubuhan. Hanya gunakan LIBIDO-Gel sebelum persetubuhan sahaja, Tunggu sehingga 5minit-10minit sebelum anda 'bersama' isteri anda.
Sekiranya anda tidak merancang untuk bersetubuh pada sesuatu hari itu, maka LIBIDO-Gel tidak perlu digunakan. Ia tidak mengebaskan zakar tetapi merawat nyilu yng anda hadapi.

Sapukan dengan rata di sekeliling kepala penis anda dengan beberapa titik "LIBIDO GEL",tunggu sehingga 20 minit,.Ia akan memberi kesan yang menghairankan anda.

 

 

BEBERAPA SOALAN – SOALAN LAZIM MENGENAI LIBIDO-GEL

“Bagaimanakah ianya boleh dibandingkan dengan yang lain?”
Ianya hanya menggunakan bahan 100% semualajadi, malah anda boleh mendapat kebaikan lain di mana herba – herba ini akan membantu menyihatkan bahagian sulit anda. Ianya SAMA SEKALI TIDAK MENGGUNAKAN GAMBIR SARAWAK.

“Bolehkan LIBIDO-Gel digunakan dengan kondom?” Ya, LIBIDO-Gel adalah berasaskan air dan 100% herba dan boleh digunakan dengan kondom.

“Adakah ianya akan meninggalkan kesan berminyak?” Tidak, LIBIDO-Gel adalah berasaskan air dan ianya direka khas untuk menyerap segala nutrien ke dalam kulit anda serta merta.

“Adakah LIBIDO-Gel selamat digunakan untuk oral seks?” Ya! LIBIDO-Gel adalah selamat untuk oral seks, kerana ia tidak mengandungi sebarang bahan kimia atau bahan sampingan petrokimia, pewarna tiruan atau pewangi.Ini menjadikan LIBIDO-Gel sebagai produk paling selamat dan efektif di pasaran sekarang ini. Namun begitu, ianya mempunyai rasa pahit herba  dan ianya  hilang setelah dibasuh dengan air sahaja tanpa sabun.

“Bagaimana saya menggunakannya?” Sapu LIBIDO-Gel pada bahagian zakar yang anda rasa perlu.  Panduan secara lengkap ada di dalam kotak.

“Adakah LIBIDO-Gel akan memburukkan lagi penyakit kelamin?” LIBIDO-Gel tidak sesuai untuk mereka yang mengalami Sifilis, Herpes Simplex Virus, dan penyakit-penyakit kulit yang lain.

Bagaimanakah ianya berbeza dengan pil?” LIBIDO-Gel dirumus khusus untuk menembusi kulit zakar anda hingga ke dasarnya untuk memberikan kesan yang segera. 95% daripada bahan – bahannya akan meresap masuk ke kawasan tujuannya berbanding dengan dengan pil yang hanya berfungsi 10-30%.

“Apakah yang ada di dalam LIBIDO-Gel?” LIBIDO-Gel adalah 100% berkesan, menggunakan herba – herba terpilih yang digunakan turun temurun dan diadunkan sekali  untuk memberikan kesan terhebat dan segera. Kandungan; Pudina, Sireh, Akar Pinang, Biji Pinang, Daun Lidah Buaya dan lain-lain.

“Apakah yang akan saya rasa apabila saya menyapukannya?” Anda akan merasakan kesan berangin dan sejuk yang menandakan herba – herba tersebut sedang meresap masuk melalui kulit anda.

 

libido-gel

Libido Gel

 

Harga Asal USD 79

RM 70.00 (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)

 


bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2016.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com