top
logo

produk-lelaki.gif
produk-wanita.gif

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

jaminan.gif

 

Buatlah pembelian walau jam 3 pagi @ Hari Minggu @ Public Holiday

banner

  Tambah Saiz Zakar| Nafsu & Stamina |Tahan Lama| Penjagaan Zakar    | Tambah Air Mani|Wangian Pemikat Wanita| Payudara/Pinggul |

Dalaman Wanita | Set Bersalin

- CARA PEMBELIAN -

- Pilih produk yang anda ingin beli.Campurkan harga produk-produk tersebut.
- Anda boleh lakukan pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM).
- Pemindahan wang melalui mesin ATM,
- Depost tunai di kaunter bank atau melalui pembayaran Online Banking, 

- Pembelian PAYPAL,KAD DEBIT, KAD KREDIT Dan KAD VISA - Klik Disini -
CIMB BANK ISLAM MAYBANK PUBLIK BANK
8601 8928 73 1227 0010 001 167 5628 5210 5928 3188 7274 15
S.S.A GLOBAL ENTERPRISE

- SETELAH BAYARAN DIBUAT - - SMS Maklumat Pesanan -
'SMS / WhatsApp' kan maklumat anda seperti
Nama Produk | Nama Anda | Alamat | NO Phone | Nama Bank | Jumlah | Waktu | Tarikh Bayaran ke 019-272 2219

Untuk WhatsApp Kami < Klik  Disini WhatsApp SSA GLOBAL >

Sertakan Email untuk Ebook Percuma - Klik Disini -            Contoh Pembelian - Klik Disini -

 

Mens Spray Gel

 mens spray gel

RM 70.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)

 

Men’s Spray turut berupaya membantu para suami merawat gangguan ereksi dan lemah tenaga batin seterusnya membantu menjana libido atau keinginan dan tenaga seksul agaar anda mampu tahan lebih lama apabila bersama isteri.

 

Men’s Spray. Ia merupakan 100% produk buatan Malaysia serta selamat untuk digunakan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

 mens spray gel

 

KEBAIKAN MEN’S SPRAY

  • Mens Spray Gel  Membantu menjana kuantiti dan kualiti sperma

  • Mens Spray Gel  Mengatasi masalah kesuburan

  • Mens Spray Gel  Mengatasi masalah gangguan ereksi

  • Mens Spray Gel  Mengatasi masalah lemah tenaga seksual

  • Mens Spray Gel  Membantu mencapai klimaks dan kepuasan berganda bagi anda dan pasangan

  • Mens Spray Gel  Mengatasi masalah ejakulasi pramatang

  • Mens Spray Gel  Meningkatkan libido atau keinginan seksual

  • Mens Spray Gel  Meningkatkan kualiti seksual para suami

  • Mens Spray Gel  Membantu anda tahan lebih lama ketika bersama pasangan

 

KANDUNGAN MEN SPRAY

Cengkih: Cengkih yang bersifat antiseptik ini ternyata kaya dengan magnesium yang berperanan mengurangkan kekejangan dan keletihan otot, membantu membasmi bakteria, membekalkan tenaga fizikal dan seksual di samping membantu memelihara kulit daripada jangkitan.

Butea Superba: Herba yang berasal dari Thailand ini mampu memelihara sistem kardiovaskular dan prostat di samping membantu mengatasi masalah kesuburan dan gangguan ereksi, meningkatkan kuantiti sperma yang berkualiti serta meningkatkan fungsi dan keinginan seksual.

Neolene PE: Ramuan ini merupakan sejenis bahan pengawet yang berfungsi mencegah serangan mikroorganisme seperti bakteria seterusnya melindunginya daripada kerosakan.

Catuaba: Pokok Catuaba yang berasal dari Brazil ini banyak digunakan bagi membantu mengatasi masalah mati pucuk dan lemah tenaga batin. Ia mengandungi alkaloid, tannin, phytosterol dan flavonoid yang tinggi kandungan antioksidan serta berupaya mengurangkan risiko kanser prostat di samping membantu membesarkan saluran darah sekaligus membantu melancarkan peredaran darah bagi menggalakkan fungsi organ dalaman. Catuaba turut mampu meredakan tekanan, membasmi virus dan bakteria serta meningkatkan tahap libido atau keinginan seksual.

Carbopol: Carbopol merupakan bahan penstabil yang mengandungi asid acrylic serta berperanan mengekalkan struktur dan kandungan sesuatu produk.

Rosemary: Bunga rosemary telah digunakan sejak zaman dahulu bagi membantu meningkatkan kualiti seksual. Ia berupaya menjana libido atau keinginan seksual di samping melancarkan peredaran darah ke bahagian zakar seterusnya meningkatkan kualiti ejakulasi bagi kaum lelaki.

Gelinnov: Gelinnov merupakan sejenis emolien atau bahan pelembap yang terdiri daripada sebatian sodium polycrylate, C18-C21 alkane dan trideceth-6. Ia tidak berminyak selain memberikan kesan yang dingin dan nyaman pada kulit.

Habbatus Sauda: Di samping merawat masalah kesihatan serta menjana tenaga dan kecergasan tubuh, Habbatus Sauda turut berupaya meningkatkan tenaga seksual di samping membantu mengatasi masalah kesuburan. Ia turut berupaya mencegah radang selain meningkatkan kuantiti dan kualiti sperma.

Zaitun: Minyak zaitun tinggi kandungan vitamin E yang bersifat antioksidan bagi membantu memelihara kelembapan dan kehalusan kulit, mencegah radang, mempercepatkan proses penyembuhan luka di samping melindungi kulit daripada kerosakan.

 mens spray gel

 

CARA PENGGUNAAN MEN’S SPRAY

  1. Jika jumlah Men’s Spray yang anda gunakan tidak memberikan perbezaan, gandakan amaun semburan untuk penggunaan seterusnya/
  2. Anda disyorkan untuk membiarkannya lebih lama sebelum bersama dengan isteri.
  3. Anda juga dibolehkan untuk tidak mencuci kesan Men’s Spray sebelum hubungan intim bersama isteri.
  4. Elakkan dari menyembur Men’s Spray ke bahagian lubang zakar.
  5. Untuk kegunaan luaran sahaja
  6. Untuk penggunaan kali pertama: Semburkan sedikit Men’s Spray pada kepala zakar dan bahagian uratnya.
  7. Ratakan ke seluruh bahagian zakar dan biarkan ia meresap sekurang-kurangnya selama 1 jam. Bilas kesan Men’s Spray pada zakar dengan air sebelum bersama isteri.
  8. Untuk penggunaan yang seterusnya: Biarkan Men’s Spray meresap sekurang-kurangnya selama 30 minit sebelum bersama isteri.

 mens spray gel

RM 70.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)

 


bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2016.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com