top
logo

produk-lelaki.gif
produk-wanita.gif

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

jaminan.gif

 

Buatlah pembelian walau jam 3 pagi @ Hari Minggu @ Public Holiday

banner

  Tambah Saiz Zakar| Nafsu & Stamina |Tahan Lama| Penjagaan Zakar    | Tambah Air Mani|Wangian Pemikat Wanita| Payudara/Pinggul |

Dalaman Wanita | Set Bersalin

- CARA PEMBELIAN -

- Pilih produk yang anda ingin beli.Campurkan harga produk-produk tersebut.
- Anda boleh lakukan pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM).
- Pemindahan wang melalui mesin ATM,
- Depost tunai di kaunter bank atau melalui pembayaran Online Banking, 

- Pembelian PAYPAL,KAD DEBIT, KAD KREDIT Dan KAD VISA - Klik Disini -
CIMB BANK ISLAM MAYBANK PUBLIK BANK
8601 8928 73 1227 0010 001 167 5628 5210 5928 3188 7274 15
S.S.A GLOBAL ENTERPRISE

- SETELAH BAYARAN DIBUAT - - SMS Maklumat Pesanan -
'SMS / WhatsApp' kan maklumat anda seperti
Nama Produk | Nama Anda | Alamat | NO Phone | Nama Bank | Jumlah | Waktu | Tarikh Bayaran ke 019-272 2219

Untuk WhatsApp Kami < Klik  Disini WhatsApp SSA GLOBAL >

Sertakan Email untuk Ebook Percuma - Klik Disini -            Contoh Pembelian - Klik Disini -

 

Minyak Belacak Tok Ayah

minyak belacak tok ayah

RM 60.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)

Kandungan: 30ml

minyak belacak tok ayah

 

Ikan Belacak atau juga dikenali sebagai ikan Belodok, atau ikan Tembakul merupakan ahli subkeluarga Oxudercinae (suku: Periophthalmini), dalam famili Gobiidae (Gobies). Ikan belacak merupakan ikan afimbia, disesuaikan secara unik bagi habitat muara pasang surut, berbeza dengan kebanyakan ikan di habitat sedemikian, yang hidup dengan air surut dengan bersembunyi di bawah rumpt laut basah atau dalam kolam pasang surut. Ikan belacak agak aktif semasa di luar air, makan dan berinteraksi sesama sendiri, contohnya mempertahankan kawasan mereka. Ikan Belacak hanya terdapat di kawasan tropika dan separa tropika, termasuk keseluruhan Lautan Hindi-Pasifik dan Lautan Atlantik di persisiran Afrika

 

 

 

Minyak Belacak Tok Ayah paling terlaris dan produk No. 1!! Powerr!!! yang dihasilkan dari Minyak Ikan Belacak terbukti berkesan membantu lelaki yang mempunyai masalah seks terutama yang cepat ejakulasi dan mempunyai saiz zakar yang kecil dan pendek. Kebanyakkan lelaki di Malaysia dikatakan gagal memberi kepuasan seks kepada pasangan masing-masing disebabkan oleh beberapa faktor termasuklah cepat ereksi dan masalah alat sulit yang kecil

minyak belacak tok ayah

Minyak Belacak Tok Ayah ini berkesan kepada kaum adam yang ingin mengamalkan rawatan sendiri di rumah. Tanpa rasa malu, tanpa was-was, dijamin halal dan sah dibawa bersolat

 

minyak belacak tok ayah

Amat mustajab bagi mereka yang sentiasa mengamalkan senaman atau urutan secara berdisiplin dan bersungguh-sungguh. Sesungguhnya mereka yang berusaha dan berikhtiar akan dimakbulkan usaha oleh Nya.

 

minyak belacak tok ayah

 

Khasiat  Minyak Ikan Belacak Tok Ayah

1.Memulihkan Urat Zakar Yang Lemah
2.Menguatkan Zakar
3.Membesar & Memanjangkan Zakar
4.Menyegarkan Kulit Zakar
5.Mengelakkan Pancutan Pramatang
6.Menambah Nikmat Ketika Bersama Isteri

 

Cara-cara mengunakanya:-

  1. Goncang botol dahulu sampai sebati
  2. Sapukan minyak belacak di sebelah atas,bawah kiri dan kanan
  3. Urutlah sambil picit-picit sehingga minyak terasa agak kering(rehat sekurang-kurangnya 5-10minit
  4. Lakukan secara teratur dari pangkal ke hujung,lakukan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam sekurangnya 2-5 minit urutan

minyak belacak tok ayah

Produk Paling Laris & Ramai Dah Mencubanya, Semua Puas Hati...Gembira Dengan Perubahan Drastik Mereka.

CUBALAH SEKALI...TAK SALAH MENCUBA..MUNGKIN IA MAMPU MERUBAH, Jadikan Si Dia Lebih Gembira Bersama...

 

TESTIMONI

minyak belacak tok ayah

 

minyak belacak tok ayah

 

minyak belacak tok ayah

 

minyak belacak tok ayah

RM 60.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)

Kandungan: 30ml


bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2016.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com