top
logo

produk-lelaki.gif
produk-wanita.gif

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

jaminan.gif

 

Buatlah pembelian walau jam 3 pagi @ Hari Minggu @ Public Holiday

banner

  Tambah Saiz Zakar| Nafsu & Stamina |Tahan Lama| Penjagaan Zakar    | Tambah Air Mani|Wangian Pemikat Wanita| Payudara/Pinggul |

Dalaman Wanita | Set Bersalin

- CARA PEMBELIAN -

- Pilih produk yang anda ingin beli.Campurkan harga produk-produk tersebut.
- Anda boleh lakukan pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM).
- Pemindahan wang melalui mesin ATM,
- Depost tunai di kaunter bank atau melalui pembayaran Online Banking, 

- Pembelian PAYPAL,KAD DEBIT, KAD KREDIT Dan KAD VISA - Klik Disini -
CIMB BANK ISLAM MAYBANK PUBLIK BANK
8601 8928 73 1227 0010 001 167 5628 5210 5928 3188 7274 15
S.S.A GLOBAL ENTERPRISE

- SETELAH BAYARAN DIBUAT - - SMS Maklumat Pesanan -
'SMS / WhatsApp' kan maklumat anda seperti
Nama Produk | Nama Anda | Alamat | NO Phone | Nama Bank | Jumlah | Waktu | Tarikh Bayaran ke 019-272 2219

Untuk WhatsApp Kami < Klik  Disini WhatsApp SSA GLOBAL >

Sertakan Email untuk Ebook Percuma - Klik Disini -            Contoh Pembelian - Klik Disini -

 

MINYAK LINTAH TAPA

MinyakLintahTapa

MINYAK LINTAH TAPA

 RM 40.00 (SEMENANJUNG)
RM 45.00 (SABAH,SARAWAK,LABUAN)

 

( 60 ML )

 


Minyak Lintah Tapa telah ditapakan selama 40 hari 40 malam di dalam kelapa muda hijau mengikut resipi herba, kitab-kitab lama dan warisan khazanah orang-orang melayu dahulukala. Ianya amat sesuai digunakan kepada mereka yang bermasalah dalam hubungan seksual, ingin menambah nikmat dalam persetubuhan dan juga yang memperbaiki senjata sulit atau zakar bagi besar, panjang, tahan lama, menguatkan zakar, mengatasi masalah cepat pancut dan melancarkan pancutan air mani.

 

Khasiat Minyak Lintah Tapa

Minyak Lintah Tapa telah terkenal dengan pelbagai khasiat khususnya untuk para lelaki. Antara khasiat itu adalah:

  • Besar, Panjang dan Tegang
  • Tahan lama
  • Menambahkan nikmat dalam persetubuhan
  • Menguatkan zakar
  • Memulihkan keanjalan urat saluran kencing and saluran air mani
  • Memulihkan urat kemaluan
  • Melancarkan pancutan mani
  • Melancarkan peredaran darah pada zakar

Kaedah Urut Zakar Guna Minyak Lintah Tapa

urut1

Urut dari pangkal hingga ke kepala zakar sisi kanan dan kiri. Tahan kulit di bahagian pangkal zakar sekiranya kulit zakar anda berkedut atau kendur. Lakukan 5 kali urut sekali genggaman.

urut2

Urut dari pangkal lubang dubur hingga ke pangkal buah zakar. Ulang 7 kali.

urut3

Tekan di dua bahagian lubang cincin dengan dua jari perlahan-lahan. Ulang 11 kali.

urut4

Urut di celah kelengkang hingga separuh peha dan seterusnya ke lutut. Ulang 21 kali.

urut5

Susur di pangkal zakar dan unit keluar kiri dan kanan atas dan bawah.Buat 7 kali.

urut6

Tangan kanan memegang zakar melalui bawah peha kanan, luruskan kaki sedikit demi sedikit sebanyak 7 kali.

http://2.bp.blogspot.com/-sRdxj8eXLzc/T7hOCBEM8FI/AAAAAAAAAC8/YPD88Ai8vqE/s1600/MYK+LINTAH+TAPA.jpg

Beli Minyak Lintah Tapa Dengan Yakin

-  Minyak Lintah Tapa berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. No pendaftaran MAL20013734T

-  Minyak Lintah Tapa dihasilkan dikilang Bumiputera. Produk Halal.

 

 

MinyakLintahTapa

MINYAK LINTAH TAPA

 RM 40.00 (SEMENANJUNG)
RM 45.00 (SABAH,SARAWAK,LABUAN)

 

( 60 ML )

 

 


bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2016.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com