top
logo

produk-lelaki.gif
produk-wanita.gif

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

jaminan.gif

 

Buatlah pembelian walau jam 3 pagi @ Hari Minggu @ Public Holiday

banner

  Tambah Saiz Zakar| Nafsu & Stamina |Tahan Lama| Penjagaan Zakar    | Tambah Air Mani|Wangian Pemikat Wanita| Payudara/Pinggul |

Dalaman Wanita | Set Bersalin

- CARA PEMBELIAN -

- Pilih produk yang anda ingin beli.Campurkan harga produk-produk tersebut.
- Anda boleh lakukan pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM).
- Pemindahan wang melalui mesin ATM,
- Depost tunai di kaunter bank atau melalui pembayaran Online Banking, 

- Pembelian PAYPAL,KAD DEBIT, KAD KREDIT Dan KAD VISA - Klik Disini -
CIMB BANK ISLAM MAYBANK PUBLIK BANK
8601 8928 73 1227 0010 001 167 5628 5210 5928 3188 7274 15
S.S.A GLOBAL ENTERPRISE

- SETELAH BAYARAN DIBUAT - - SMS Maklumat Pesanan -
'SMS / WhatsApp' kan maklumat anda seperti
Nama Produk | Nama Anda | Alamat | NO Phone | Nama Bank | Jumlah | Waktu | Tarikh Bayaran ke 019-272 2219

Untuk WhatsApp Kami < Klik  Disini WhatsApp SSA GLOBAL >

Sertakan Email untuk Ebook Percuma - Klik Disini -            Contoh Pembelian - Klik Disini -

 

Mymi Wonder Patch

mymi wonder patch

RM 60.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)

(5 Pack)

MYMI WONDER PATCH merupakan cara yang paling selamat, tiada kesan sampingan, selesa, senang dan berkesan!! Anda dapat mengalami kehilangan lemak badan anda bukan shj di bahagian perut, malah seluruh badan juga tanpa mengira masa bekerja, tidur atau senaman!

mymi wonder patch

Formula dan design terbaru sesuai digunakan oleh ibu menyusu dan tiada pantang larang waktu penggunaannya.

mymi wonder patch - Kesan berkekalan panjang sehingga 8 jam
mymi wonder patch - Hanya tampal sebelum tidur
mymi wonder patch - Menyeraikan lemak/selulit pada dan di sekeliling perut
mymi wonder patch - Mengurangkan lemak pada perut

 

mymi wonder patch

BAHAN UTAMA DALAM MYMI WONDER PATCH

✔ mymi wonder patch - Sophoricoside
✔ mymi wonder patch - Catechin
✔ mymi wonder patch - Capsaicin
mymi wonder patch - Caffeine
mymi wonder patch - Sallcornia herbacaa

mymi wonder patch

KESAN UTAMA SETIAP BAHAN DALAM MYMI WONDER PATCH

Sophoricoside
✔ mymi wonder patch - Mengurangkan berat badan dan lemak

Catechin
✔ mymi wonder patch - Mengurangkan celluite dan menghalang pengumpulan sel-sel lemak

Capsaicin
✔ mymi wonder patch - Mencegah obesiti dan membuang celluite dengan mengurangkan lemak badan

Kafein
✔ mymi wonder patch - Memusnahkan celluite bertindak melembutkan sel-sel lemak

Sallcornia herbacaa
✔ mymi wonder patch - Penjagaan kulit

 

CARA MENGGUNAKAN MYMI WONDER PATCH

1. mymi wonder patch - Buka pelekat bahagian tengah terlebih dahulu
2. mymi wonder patch - Lampirkan ke kawasan pusat
3. mymi wonder patch - Keluarkan kedua-dua belah pelekat dan tekan perlahan-lahan
4. mymi wonder patch - Buka selepas 6-8 jam dalam arah mendatar
5. mymi wonder patch - Pakai selang 2 hari, 1 bulan 15 pcs sahaja

 

mymi wonder patch

RM 60.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)

(5 Pack)

 


bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2016.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com