top
logo

produk-lelaki.gif
produk-wanita.gif

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

jaminan.gif

 

 
Dibawah adalah senarai produk Payudara / pinggul :-
Klik pada produk yang anda minat untuk maklumat lanjut mengenai produk Payudara / pinggul.
 

Ves Breas Pump

Beauty Breast Pump

Twin Cup Breast Pump

ves-breast-pam-payudaraicon-hot RM 250.00
Pos Percuma
  1. Pembesaran payudara secara semulajadi
  2. Keputusan cepat, secepat satu minggu.
  3. Payudara akan menjadi pejal dan montok
>> Lihat dan Beli <<
beauty-breast-pump
icon-hot RM 170.00
Pos Percuma
  1. Berkuasa bateri yang boleh dicaj semula.
  2. Tidak perlu mengepam. Semuanya automatik.
  3. Keputusan dalam masa 2-3 minggu

>> Lihat dan Beli <<

Twin Cup Breast Pump

icon-hot RM 180.00
Pos Percuma

  1. Berkuasa bateri yang boleh dicaj semula.
  2. Tidak perlu mengepam. Semuanya automatik.
  3. Keputusan dalam masa 2-3 minggu

>> Lihat dan Beli <<

Firming Cream Bio-Asli

Krim Payuda

Pink Breast Pump
bio-asli-firming-cream
icon-hot RM 60.00
Pos Percuma
  1. Menengangkan Payudara.
  2. Memontokkan Payudara.
  3. Bersifat anti penuaan
  4. Bersifat menganjalkan
krim-payuda-atika-beauty-150x150
 RM 40.00 (semenanjung)
RM 45.00 (sabah/sarawak/labuan)
  1. Melancarkan peredaran darah
  2. Mengeluarkan puting yang tenggelam.
  3. Membesarkan payudara.
>> Lihat dan Beli <<
 
icon-hot RM 100.00
Pos Percuma
  1. Pembesaran payudara secara semulajadi.
  2. Payudara akan menjadi pejal dan montok..

>> Lihat dan Beli <<

Love Coach Vagina
Mymi Wonder Patch

Nipple Vulva Pink Cream

 
RM 120.00
Pos Percuma
  1. Memberi kemesraan yang luar biasa dalam perhubungan suami isteri.
  2. Menyembuhkan penyakit darah putih
>> Lihat dan Beli <<

RM 60.00
Pos Percuma
  1. Kesan berkekalan panjang sehingga 8 jam
  2. Hanya tampal sebelum tidur
  3. Menyeraikan lemak

>> Lihat dan Beli <<

RM 70.00
Pos Percuma
  1. Menjadikan puting payudara lebih cerah
  2. Mengembalikan puting payudara kembali kemerah-merahan
>> Lihat dan Beli <<

 

 


bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2016.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com