top
logo

produk-lelaki.gif
produk-wanita.gif

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

jaminan.gif

 

Buatlah pembelian walau jam 3 pagi @ Hari Minggu @ Public Holiday

banner

  Tambah Saiz Zakar| Nafsu & Stamina |Tahan Lama| Penjagaan Zakar    | Tambah Air Mani|Wangian Pemikat Wanita| Payudara/Pinggul |

Dalaman Wanita | Set Bersalin

- CARA PEMBELIAN -

- Pilih produk yang anda ingin beli.Campurkan harga produk-produk tersebut.
- Anda boleh lakukan pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM).
- Pemindahan wang melalui mesin ATM,
- Depost tunai di kaunter bank atau melalui pembayaran Online Banking, 

- Pembelian PAYPAL,KAD DEBIT, KAD KREDIT Dan KAD VISA - Klik Disini -
CIMB BANK ISLAM MAYBANK PUBLIK BANK
8601 8928 73 1227 0010 001 167 5628 5210 5928 3188 7274 15
S.S.A GLOBAL ENTERPRISE

- SETELAH BAYARAN DIBUAT - - SMS Maklumat Pesanan -
'SMS / WhatsApp' kan maklumat anda seperti
Nama Produk | Nama Anda | Alamat | NO Phone | Nama Bank | Jumlah | Waktu | Tarikh Bayaran ke 019-272 2219

Untuk WhatsApp Kami < Klik  Disini WhatsApp SSA GLOBAL >

Sertakan Email untuk Ebook Percuma - Klik Disini -            Contoh Pembelian - Klik Disini -

 

Perapat Atika Beauty

 

Perapat Atika Beauty

RM 45.00 Semenanjung
RM 50.00 (Sabah/Sarawak/Labuan)


PERAPAT yang boleh mengembalikan keceriaan hubungan seksual dan kebahagiaan rumah tangga.


Ramai wanita bimbang apabila mengalami masalah longgar dan kemutan yang tidak sehebat seperti dipersembahkan malam pertama. Ditambah pula dengan masalah faraj yang banyak mengeluarkan air. Ia pasti sesuatu yang menakutkan.Bukan apa bimbang akan persembahan yang tidak mencekam santapan si suami.

 

Khasiat Perapat Atika Beauty
· Perapat Atika Beauty Menguatkan otot faraj dan mengetatkan faraj.
· Perapat Atika Beauty  Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan mengeratkan hubungan suami isteri.
· Perapat Atika Beauty Menambah kolagen dalam badan.
· Perapat Atika Beauty   Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah.
· Perapat Atika Beauty Membantu menghilangkan bau badan.
· Perapat Atika Beauty Melegakan panas badan.
· Perapat Atika Beauty Membantu merawat luka dalam perut dan pembedahan, sangat baik untuk wanita lepas bersalin samada secara
· Perapat Atika Beauty Membantu mengatasi masalah keputihan.
· Perapat Atika Beauty Membantu mengatasi masalah senggugut.
· Perapat Atika Beauty  Mengetat dan mengecutkan rahim (bagi wanita lepas bersalin).
 

normal atau pembedahan.
·   Perapat Atika Beauty Kesihatan dalaman yang sentiasa muda.

·   Perapat Atika Beauty Mengatur peredaran haid yang tidak menentu.
·   Perapat Atika Beauty Memulihkan luka-luka dalam vagina.
·   Perapat Atika Beauty Menyeimbangkan dan mengawal kelembapan vagina.
·   Perapat Atika Beauty Membantu wanita dari dijangkiti penyakit kelamin yang disebabkan oleh jangkitan fungus dan bakteria.

 

Perapat Atika Beauty

 

Cara Penggunaan:
Goncang dahulu sebelum di minum,ambil 12 ml,minum 2x sehari dgn menggunakan cup sukatan yg disediakan sebelum sarapan pagi dan makan malam.

 

Maklumat Lain Berkenaan Perapat Atika Beauty

PERHATIAN: Ibu-ibu yang mengandung, menyusui dan kedatangan haid tidak boleh mengambil minuman PERAPAT, tetapi bagi ibu-ibu yang menyusui sahaja anda boleh menggantikan minuman perapat dengan Kapsul Khusus Wanita Atika Beauty yang khasiatnya lebih kurang sama dengan minumam perapat.

 

Kandungan 250ml

 

 

Perapat Atika Beauty

RM 45.00 Semenanjung
RM 50.00 (Sabah/Sarawak/Labuan)

 

 


bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2016.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com