top
logo

produk-lelaki.gif
produk-wanita.gif

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

jaminan.gif

 

Buatlah pembelian walau jam 3 pagi @ Hari Minggu @ Public Holiday

banner

  Tambah Saiz Zakar| Nafsu & Stamina |Tahan Lama| Penjagaan Zakar    | Tambah Air Mani|Wangian Pemikat Wanita| Payudara/Pinggul |

Dalaman Wanita | Set Bersalin

- CARA PEMBELIAN -

- Pilih produk yang anda ingin beli.Campurkan harga produk-produk tersebut.
- Anda boleh lakukan pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM).
- Pemindahan wang melalui mesin ATM,
- Depost tunai di kaunter bank atau melalui pembayaran Online Banking, 

- Pembelian PAYPAL,KAD DEBIT, KAD KREDIT Dan KAD VISA - Klik Disini -
CIMB BANK ISLAM MAYBANK PUBLIK BANK
8601 8928 73 1227 0010 001 167 5628 5210 5928 3188 7274 15
S.S.A GLOBAL ENTERPRISE

- SETELAH BAYARAN DIBUAT - - SMS Maklumat Pesanan -
'SMS / WhatsApp' kan maklumat anda seperti
Nama Produk | Nama Anda | Alamat | NO Phone | Nama Bank | Jumlah | Waktu | Tarikh Bayaran ke 019-272 2219

Untuk WhatsApp Kami < Klik  Disini WhatsApp SSA GLOBAL >

Sertakan Email untuk Ebook Percuma - Klik Disini -            Contoh Pembelian - Klik Disini -

 

Procomil cream

procomil cream

1 Kotak RM 50.00

2 Kotak RM 90.00

(pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)

 

Procomil Cream merupakan produk berkualiti yang dihasilkan di Jerman bagi membantu para suami tahan lebih lama di samping membantu mengatasi ejakulasi pramatang seterusnya meningkatkan kenikmatan apabila bersama isteri.

KEBAIKAN PROCOMIL CREAM

  1.     Membantu suami tahan lebih lama di ranjang

  2.     Mengatasi masalah ejakulasi pramatang

  3.     Meningkatkan fungsi dan keinginan seksual

  4.     Selamat untuk digunakan

  5.     Tidak mengandungi bahan kimia yang berbahaya

  6.     Tiada kesan sampingan

procomil cream

 

KANDUNGAN PROCOMIL CREAM
Yohimbine: Yohimbine merupakan ekstrak yang terhasil dari kulit kayu pokok yohimbe yang banyak terdapat di Afrika Barat. Di samping membantu meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan tubuh, Yohimbine mampu meningkatkan kandungan hormone testosteron di dalam tubuh lelaki serta melancarkan peredaran darah terutamanya pada bahagian zakar bagi membantu meningkatkan fungsi seksual kaum lelaki, di samping membantu mengatasi masalah ejakulasi atau pancutan pramatang.

 

procomil cream

 

CARA PENGGUNAAN PROCOMIL CREAM
-procomil cream -Sapukan sedikit Procomil Cream pada kepala zakar sekurang-kurangnya 15 minit sebelum bersama isteri.

- procomil cream Untuk kegunaan luaran sahaja.
- procomil cream Simpan di tempat yang dingin dan jauh dari pancaran cahaya.
- procomil cream Jauhkan daripada kanak-kanak.

 

procomil cream

1 Kotak RM 50.00

2 Kotak RM 90.00

(pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)

 


bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2016.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com