top
logo

produk-lelaki.gif
produk-wanita.gif

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

jaminan.gif

 

Buatlah pembelian walau jam 3 pagi @ Hari Minggu @ Public Holiday

banner

  Tambah Saiz Zakar| Nafsu & Stamina |Tahan Lama| Penjagaan Zakar    | Tambah Air Mani|Wangian Pemikat Wanita| Payudara/Pinggul |

Dalaman Wanita | Set Bersalin

- CARA PEMBELIAN -

- Pilih produk yang anda ingin beli.Campurkan harga produk-produk tersebut.
- Anda boleh lakukan pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM).
- Pemindahan wang melalui mesin ATM,
- Depost tunai di kaunter bank atau melalui pembayaran Online Banking, 

- Pembelian PAYPAL,KAD DEBIT, KAD KREDIT Dan KAD VISA - Klik Disini -
CIMB BANK ISLAM MAYBANK PUBLIK BANK
8601 8928 73 1227 0010 001 167 5628 5210 5928 3188 7274 15
S.S.A GLOBAL ENTERPRISE

- SETELAH BAYARAN DIBUAT - - SMS Maklumat Pesanan -
'SMS / WhatsApp' kan maklumat anda seperti
Nama Produk | Nama Anda | Alamat | NO Phone | Nama Bank | Jumlah | Waktu | Tarikh Bayaran ke 019-272 2219

Untuk WhatsApp Kami < Klik  Disini WhatsApp SSA GLOBAL >

Sertakan Email untuk Ebook Percuma - Klik Disini -            Contoh Pembelian - Klik Disini -

 

Secret Desire

secret desire

RM 70.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)

 

Secret Desire
-secret desire - Mendapat lebih perhatian dari lelaki
-secret desire - Meningkatkan kuasa menggoda anda
-secret desire - Menjadikan anda pusat perhatian
-secret desire - Lebih masa diluangkan bersama anda
-secret desire - Meningkatkan kekerapan sentuhan dan hubungan seksual suami isteri
-secret desire - Lebih banyak ciuman dan banyak lagi!

 

secret desire -  COPULINS
Human copulins adalah bau bahan kimia semulajadi yang dikeluarkan dari tubuh wanita tanpa di sedari yang membawa kepada tingkahlaku atau tindakbalas tertentu lelaki terhadap wanita. Kajian sejak awal 90an membuktikan copulins boleh memberi kesan dan juga mengawal pemikiran lelaki. Ianya adalah sejenis feromon yang kuat! Wanita akan mendapati lelaki akan lebih mesra dan melakukan apa yang wanita mahukan.

 

secret desire -  PHEROMONES

Human pheromones adalah bau bahan kimia semulajadi yang dikeluarkan dari badan manusia tanpa kita sedari yang membawa kepada tingkahlaku atau tindakbalas tertentu manusia. Feromon berfungsi dalam berbagai tindakkan dan boleh bertindak sebagai daya tarikkan seksual, memudahkan hubungan sosial, menambahkan kepercayaan, meningkatkan keyakinan diri dan berbagai lagi. Terdapat berbagai jenis feromon manusia dan biasanya mengikut umur serta jantina tertentu. Feromon ini merangsangkan human VNO (vomeronasal organ) di dalam bahagian paling sensitif hidung dan menghasilkan tindakbalas tertentu manusia! Ini bermakna, formula untuk menghasilkan feromon mestilah diperbuat dengan penuh berhati-hati, sebagai contoh, bagi membangkitkan aura seksual pada individu yang ingin digoda!

Feromon dihasilkan secara semulajadi oleh badan manusia dan disimpan di bawah permukaan kulit sewaktu proses perpeluhan. Bagaimanapun dalam kehidupan moden masa ini, dengan mandi dan penggunaan sabun yang kerap kita membuang feromon ini dari badan. Feromon ini memainkan peranan penting dalam seksual dan hubungan manusia, tanpanya keseimbangan semulajadi ini terganggu.

Klik di sini untuk melihat video dari YouTube- Discovery Networks menerangkan bagaimana kesan Copulins ke atas lelaki

Secret Desire menggunakan feromon khusus dari komposisi bahan-bahan kimia organik. Dihasilkan dengan penuh dedikasi oleh sekumpulan Ph.D. biochemists yang berpengalaman, khusus menggunakan kaedah saintifik terkini, hasil penyelidikan dan hasil ujian klinikal di state-of-the-art pharmaceutical labs, unsur-unsur copulins dan feromon manusia ini berjaya dihasilkan! Copulins dan feromon ini bukan hasil ujian atau sumber dari haiwan.

Secret Desire dihasilkan menggunakan standard dalam pengeluaran produk copulins dan feromon yang berkualiti tinggi- bahan kimia copulins dan feromon yang digunakan diuji oleh firma bebas bagi memastikan kandungan copulins dan feromon adalah tulen. Copulins dan feromon yang digunakan adalah 1000 kali berkuasa dari yang ada di pasaran sekarang!

Secret Desire menggunakan copulins dan feromon yang paling kuat, unik dan khusus iaitu Androstenol Pheromone. Kombinasi copulins dan feromon unik ini adalah kuat bagi menghasilkan lebih kuasa tarikkan khususnya terhadap wanita!

Secret Desire didatangkan dengan aroma yang lembut tetapi cukup berkesan! Ia adalah pewangi copulins dan feromon yang berkualiti tinggi dan mempunyai bau yang TIDAK kuat/ terlalu tajam kerana bau ini akan merosakkan kesan dan unsur copulins dan feromon. Ini keranacopulins dan feromon tulen manusia tidak mempunyai bau & hanya boleh dikesan oleh humanVNO (vomeronasal organ) di dalam bahagian paling sensitif hidung!
 

KUASA TARIKKAN LELAKI KINI DALAM BOTOL Secret Desire

 

secret desire

Secret Desire

-Secret Desire - Menambah & Merangsangkan kehendak nafsu seks pasangan anda
-Secret Desire - Didekati lebih ramai lelaki
-Secret Desire - Meningkatkan kekerapan hubungan seks anda
-Secret Desire - Menimbulkan suasana romantik pada pasangan anda
-Secret Desire -  Mendapat kelebihan dalam persaingan terhadap lelaki idaman

Kandungan Feromon:
Optimized Human Androstenol (non-animal  pheromones).

Penggunaan Secret Desire
Menggunakan teknik Spray, Secret Desire mudah digunakan. Semburkan satu hingga dua semburan ke atas permukaan kulit yang bersih di bahagian utama denyutan-nadi iaitu leher atau di pergelangan tangan. Permukaan ini menghasilkan banyak haba, ini  meningkatkan keberkesanan formula kimia didalam copulins dan feromon untuk kesan yang lebih maksimum! Kesan copulinsdan feromon ketara sehingga 6 jam selepas setiap sapuan. Copulins dan feromon adalah untuk kegunaan luar sahaja.

 

Tips Penjagaan Secret Desire
Secret Desire didatangkan bersama kotak khas. Simpan botol Secret Desiredidalam kotak selepas digunakan bagi mengelakkan botol daripada terkena cahaya matahari dan memelihara suhu botol. Ini supaya kualiti copulins dan feromon dalam keadaan terbaik dan tahan lebih lama.

 

Keterangan Produk:
- nama: Secret Desire
- kandungan: 1.04 fl oz (30mL) / botol
- kesan: for women to attract men
- aplikasi: Spray / 400-500 semburan / botol
- bungkusan: kotak khas rekaan France
- medium: Extrak Pewangi

 

Pewangi copulins dan feromon sebenar mempunyai gred yang tinggi bagi kandungan bahan kimiacopulins dan feromen manusia serta sangat mahal. Secret Desire mempunyai repeat order yang paling tinggi berbanding dengan produk seumpamanya!

Perbezaan Secret Desire dengan Jenama lain:

1. Secret Desire mengandungi Copulins dan Optimized Androstenol Pheromone . Iaitu feromon yang paling kuat dan unik. Pewangi feromon yang mengandungi lebih dari satu jenis feromon adalah kurang berkualiti kerana ketulenan dan keberkesananan feromon akan berkurangan.

2. Secret Desire adalah pewangi Extrait Perfume iaitu mengandungi lebih 40% pati / extrak pewangi (Pewangi dari jenis Eau De Parfum, Eau De Toilette & Eau De Colognekandungan pati / extrak pewangi kurang dari 15%)

3. Secret Desire mengandungi copulins dan foremon gred tinggi.

4. Terbukti secara saintifik oleh HVAC Labs.

5. Isipadu setiap botol Secret Desire adalah 30ml.

6.Secret Desire didatangkan dalam bentuk cecair untuk tahan lebih lama (Pewangi berasaskan gel mudah rosak, terdapat kesan berminyak dan ianya jarang dikeluarkan)
Secret Desire telah dikeluarkan dan diuji oleh HVAC Labs dan hasil feedback dari industri perfume di Eropah bagi memastikan anda mendapat pewangi copulins dan feromon yangSEBENAR & BERKESAN!

 

secret desire

RM 70.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)


bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2016.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com