top
logo

produk-lelaki.gif
produk-wanita.gif

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

jaminan.gif

 

Buatlah pembelian walau jam 3 pagi @ Hari Minggu @ Public Holiday

banner

  Tambah Saiz Zakar| Nafsu & Stamina |Tahan Lama| Penjagaan Zakar    | Tambah Air Mani|Wangian Pemikat Wanita| Payudara/Pinggul |

Dalaman Wanita | Set Bersalin

- CARA PEMBELIAN -

- Pilih produk yang anda ingin beli.Campurkan harga produk-produk tersebut.
- Anda boleh lakukan pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM).
- Pemindahan wang melalui mesin ATM,
- Depost tunai di kaunter bank atau melalui pembayaran Online Banking, 

- Pembelian PAYPAL,KAD DEBIT, KAD KREDIT Dan KAD VISA - Klik Disini -
CIMB BANK ISLAM MAYBANK PUBLIK BANK
8601 8928 73 1227 0010 001 167 5628 5210 5928 3188 7274 15
S.S.A GLOBAL ENTERPRISE

- SETELAH BAYARAN DIBUAT - - SMS Maklumat Pesanan -
'SMS / WhatsApp' kan maklumat anda seperti
Nama Produk | Nama Anda | Alamat | NO Phone | Nama Bank | Jumlah | Waktu | Tarikh Bayaran ke 019-272 2219

Untuk WhatsApp Kami < Klik  Disini WhatsApp SSA GLOBAL >

Sertakan Email untuk Ebook Percuma - Klik Disini -            Contoh Pembelian - Klik Disini -

 

 winkSENSAOILyes

 Sensaoil

SENSAOIL

 RM 40.00 (SEMENANJUNG)
RM 45.00 (SABAH,SERAWAK,LABUAN)


No Pendaftaran Kementerian Kesihatan Malaysia
MAL05092306TC

Anda boleh mengesahkan status pendaftaran produk secara langsung di Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan di www.bpfk.gov.my . Di ruangan carian, sila masukkan nombor pendaftaran produk


Sensaoil dihasilkan daripada ekstrak miknyak lintah dan diadun bersama 100 jenis herba terpilih dan bermutu tinggi. Dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP yang mementingkan aspek kualiti serta kebersihan setiap produk. Ramai lelaki telah berterima kasih kepada sensaoil kerana menjadikan mereka lelaki dambaan wanita.

Sensaoil-1

Fungsi Sensaoil

  • Membesar dan memanjangkan saiz zakar
  • Menguatkan pancutan mani
  • Menjaga aliran darah pada bahagian zakar
  • Mengelakkan ejakulasi pra matang agar tahan lebih lama
  • Memaksimukan ereksi agar lebih tegang dan keras
  • Menjadi lebih bertenaga dan tidak mudah tewas
  • Mengembirakan isteri tersayang
  • Merangsang seksual daripada bau
  • Menambah nikmat dalam persetubuhan
  • Mengembalikan tenaga seksual anda seperti zaman remaja
  • Memberikan daya ketegangan dan ketahanan yang maksimum
  • Sensaoil™ bukan sebarang minyak lintah. Sensaoil™ amat mementingkan kualiti dan keberkesanan penggunaannya.
  • Sensaoil™ juga telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan.
  • Sensaoil™ didatangkan dalam botol yang kecil supaya mudah untuk dibawa ke mana saja.
  • Diadun dengan haruman pati Lavendar, anda tidak perlu risau tentang bau yang tidak menyenangkan.
  • Sensaoil™ telah di uji di makmal dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dengan No. Pendaftaran MAL05092306T .

Bagaimana Ingin Menguji Keberkesanan Sensaoil

Untuk menguji keberkesanan produk, titik minyak lintah sensaoil pada belakang tapak tangan dan gosok perlahan-lahan.Jika anda cukup rehat, selepas 5 minit urat-urat akan membesar dan mengembang.

SCara-cara Penggunaan Sensaoil

    1. Urut dari pangkal hingga ke kepala zakar secara sehala.Tahan kulit di bahagian pangkal zakar sekiranya kulit anda berkedut atau kendur. Ulang 5X.
    2. Urut dari pangkal lubang dubur hingga ke pangkal buah zakar. Ulang 7X.
    3. Tekan di 2 bahagian lubang cincin dengan dua jari perlahan-lahan. Ulang 11X.
    4. Urut dari celah pelipat peha menghala ke arah bahagian lutut. Ulang 21X.
    5. Urut dari pangkal zakar menghala ke bahagian kanan, kiri, atas dan bawah. Ulang 7X.
    6. Tangan kanan memegang zakar melalui bawah peha kanan, luruskan kaki sedikit demi sedikit sebanyak 7X. Ulang untuk kaki sebelah kiri.

Cara menggunakan sensaoil

    1. Urutan menggunakan sensaoil pada waktu paling baik adalah tengah malam sebelum tidur kerana otot-otot telah berehat.
    2. Elakkan basuh atau lap selepas menggunakan sensaoil.
    3. Amalkan Sensaoil selama 40 hari untuk mendapatkan kesan yang betul-betul menakjubkan. Anda sendiri akan tersenyum melihat dan merasainya.
    4. Amalkan senaman kemut setiap masa untuk menguatkan otot-otot cengkaman zakar

 

  1. Sensaoil

    SENSAOIL

     RM 40.00 (SEMENANJUNG)
    RM 45.00 (SABAH,SERAWAK,LABUAN)


bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2016.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com