top
logo

produk-lelaki.gif
produk-wanita.gif

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

jaminan.gif

 

Buatlah pembelian walau jam 3 pagi @ Hari Minggu @ Public Holiday

banner

  Tambah Saiz Zakar| Nafsu & Stamina |Tahan Lama| Penjagaan Zakar    | Tambah Air Mani|Wangian Pemikat Wanita| Payudara/Pinggul |

Dalaman Wanita | Set Bersalin

- CARA PEMBELIAN -

- Pilih produk yang anda ingin beli.Campurkan harga produk-produk tersebut.
- Anda boleh lakukan pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM).
- Pemindahan wang melalui mesin ATM,
- Depost tunai di kaunter bank atau melalui pembayaran Online Banking, 

- Pembelian PAYPAL,KAD DEBIT, KAD KREDIT Dan KAD VISA - Klik Disini -
CIMB BANK ISLAM MAYBANK PUBLIK BANK
8601 8928 73 1227 0010 001 167 5628 5210 5928 3188 7274 15
S.S.A GLOBAL ENTERPRISE

- SETELAH BAYARAN DIBUAT - - SMS Maklumat Pesanan -
'SMS / WhatsApp' kan maklumat anda seperti
Nama Produk | Nama Anda | Alamat | NO Phone | Nama Bank | Jumlah | Waktu | Tarikh Bayaran ke 019-272 2219

Untuk WhatsApp Kami < Klik  Disini WhatsApp SSA GLOBAL >

Sertakan Email untuk Ebook Percuma - Klik Disini -            Contoh Pembelian - Klik Disini -

 

 

SIZE DOCTOR PENIS

size doctor penis

RM 550.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)


Latar belakang About Product of Size Doctor

SizeDoctor adalah satu produk perubatan yang inovatif dan unik di dunia untuk membesarkan zakar, meningkatkan ejakulasi pra-matang, zakar melengkung betul dan mengukuhkan fungsi ereksi selepas melabur 5 tahun penyelidikan dan pembangunan.

SizeDocotor dicipta berdasarkan falsafah untuk berbakti diri kita untuk orang-orang yang mempunyai kompleks seksual.

size doctor penis

Products Information

SizeDoctor is a result of 5 years of Research & Development.
It is the world's best vacuum based extender. SizeDoctor effectively enlarges your penis, glans, cures premature ejaculation treatment, penis tortuosity correction, improve Erection quality.

SizeDoctor is an approved medical device design to solve men's complexes by non-surgical methods. SizeDoctor is a patented and registered medical device without side effects

 

size doctor penis

 

Tambah saiz zakar anda.
SizeDoctor adalah alat Pembesaran Zakar. Apabila anda memakai SizeDoctor tisu zakar dirangsang oleh daya tarikan yang berterusan (ketegangan) yang menyebabkan pertambahan sel-sel.

 

size doctor penis

Tambah saiz kelenjar anda.
Apabila darah memasuki kavernosum dan Corpus Spongiosum ia mengembang tisu dari dalam dengan cara yang semulajadi

 

size doctor penis

Menyembuhkan ejakulasi pra-matang.
Tekanan yang kuat vakum (tekanan negatif) dalam tiub, menyebabkan kelenjar saraf mengedarkan SizeDoctor satu rangsangan yang berterusan dan berulang-ulang

 

size doctor penis\

 

Video Saiz Doctor Penis

 

SIZE DOCTOR PUMP1. Penis extender base: Support extension bars.
2. Joint nut:  Connect  base and extension bars. It turns 90 degrees for comfort and mobility.
3. Joint bolts: Connect  base and extension bars. Unscrew joint volt first to connect extension bar.
4. Extension bars: There are 3types of bars as 0.5cm, 2cm and 4cm, with which you can adjust the length of rods.
5. Drawbar: It works to adjust power of springs.
6. Fixing bolt: Connect Drawbar and spring tube.
7. Springs Fixing Bolts: Fix springs and provide constant tension.
8. Springs:  Provide tension (traction) to penis.
9. Safety valve: Maintain constant pressure in vacuum tube and release pressure when needed.
10. Vacuum tube: Expand girth with negative pressure and stimulate cells of girth for growth.
11. Girth fixing band: Maintain pressure in vacuum tube and fix girth.
12. Spring power index : It has 13 levels of spring power so as to adjust as per size of penis.

 

TESTIMONI SELEPAS PENGGUNAAN

size doctor penis

 

size doctor penis

RM 550.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)

 


bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2016.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com