top
logo

produk-lelaki.gif
produk-wanita.gif

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

jaminan.gif
 
 
Dibawah adalah senarai produk tahan lama seks yang membantu anda kekal lama diranjang.
Sila klik mana-mana produk tahan lama yang anda minat dibawah untuk maklumat lanjut.
 
Jantan Gel PL Supergel PL Super Spray

RM 60.00 (semenanjung)
RM 65.00 (sabah/sarawak/labuan)
  1. Tahan lama ketika bersama isteri
  2. Jantan Gel direka khusus untuk  lebih lama diranjang

    >> Lihat dan Beli <<

RM 50.00 (semenanjung)
RM 55.00 (sabah/sarawak/labuan)
  1. Tahan lama ketika bersama isteri
  2. PL Supergel direka khusus untuk  lebih lama diranjang

    >> Lihat dan Beli <<

RM 70.00
Pos Percuma
  1. Membuatkan anda lebih lama beraksi di ranjang.
  2. Meningkatkan libido atau keinginan seksual
>> Lihat dan Beli <<

Libido Gel

Losyen Power 31 Brutal

Minyak  power vco31

Libido Gel RM 70.00
Pos Percuma
  1. Tahan lama ketika bersama isteri
  2. Jantan Gel direka khusus untuk membantu lelaki tahan lebih lama diranjang,

>> Lihat dan Beli <<

losyen-power-31-brutal
 RM 60.00 (semenanjung)
RM 65.00 (sabah/sarawak/labuan)
  1. Suami dapat tahan lama
  2. Pelayaran lancar dan jauh.
  3. Menyegarkan dan menghangatkan.
  4. Zakar yang akan keras.

>> Lihat dan Beli <<

minyak-power-vco31icon-hot RM 50.00 (semenanjung)
RM 55.00 (sabah/sarawak/labuan)
  1. Isteri akan sayang suami
  2. Pelayaran lancar dan jauh.
  3. Zakar yang akan keras.
  4. dapat Tahan lama Ketika bersama isteri

>> Lihat dan Beli <<

Stud 100 u.k
Vibrating Ring
Ego Ring
icon-hot RM 80.00
Pos Percuma
  1. Tahan lama ketika bersama isteri
  2. Jantan Gel direka khusus untuk membantu lelaki tahan lebih lama diranjang,

RM 20.00 (semenanjung)

RM 25.00 (sabah/sarawak/labuan)
  1. Selamat untuk digunakan bersama kondom.
  2. Isteri Mencapai Klimaks Sehingga 3 Kali.
  3. Sehingga berjam-jam.
>> Lihat dan Beli <<
Cicin Penambat Zakar icon-hot RM 20.00 (semenanjung)
RM 25.00 (sabah/sarawak/labuan)
  1. Isteri Mencapai Klimaks Sehingga 3 Kali.
  2. Tahan Lebih Lama Sehingga berjam-jam.
>> Lihat dan Beli <<
 
Legian gel 29 Serum Maxman Delay Wipes
Legian Gel
RM 110.00
Pos Percuma
  1.     Mantap dan sihat
  2.     Lebih besar dan lebih keras
  3.     Lebih baik dan orgasme
  4.     Mengawal Kesuburan
>> Lihat dan Beli <<
 

RM 100.00
Pos Percuma
  1. Membuatkan anda lebih lama beraksi di ranjang.
  2. Memuaskan pasangan anda dan pastinya anda juga.
>> Lihat dan Beli <<

RM 60.00
Pos Percuma
  1. Gunakan pada waktu petang.
  2. Untuk kegunaan luaran
  3. Bilas dengan air sehingga bersih
>> Lihat dan Beli <<
Vigrx Delay Wipes Imax Delay Spray Procomil Cream

RM 55.00
Pos Percuma
  1. Selamat untuk digunakan
  2. Mengatasi masalah ejakulasi pramatang
  3. Membantu suami tahan lama
>> Lihat dan Beli <<
 

RM 70.00
Pos Percuma
  1. Rasa Tercabar Kelelakian Anda
  2. bosan akibat masalah seks ?
  3. Tak dapat bertahan lama ?
  4. Tak Dapat Rasai Nikmat ?
>> Lihat dan Beli <<

RM 55.00
Pos Percuma
  1. Membantu suami tahan lebih lama
  2. Meningkatkan fungsi dan keinginan seksual
>> Lihat dan Beli <<
Mens Spray Gel Stamina Gel VXGRA Krim

RM 70.00
Pos Percuma
  1. Membantu suami tahan lama
  2. Meningkatkan fungsi dan keinginan seksual
  3. Lebih baik dan orgasme
>> Lihat dan Beli <<

RM 60.00 (semenanjung)
RM 65.00 (sabah/sarawak/labuan)
  1. Tahan lama ketika bersama isteri
  2. Jantan Gel direka khusus untuk membantu lelaki tahan lebih lama diranjang,
>> Lihat dan Beli <<
 
VXGRA
RM 70.00
Pos Percuma
  1. Tegang Tak Maksima
  2. Rutin Seks Terganggu
  3. Pancutan Pramatang
  4. Tambah saiz zakar
>> Lihat dan Beli <<
Vimax Spray BDS Super Oil Maca Spray

RM 110.00
Pos Percuma
  1. Membantu suami tahan lebih lama
  2. Lebih baik dan orgasme
  3. Memuaskan pasangan anda
>> Lihat dan Beli <<
 
bds oil
RM 120.00
Pos Percuma
  1. Merawat dan membesarkan zakar
  2. Meluruskan zakar yang bengkok
>> Lihat dan Beli <<

RM 110.00
Pos Percuma
  1. Membantu suami tahan lebih lama
  2. Lebih baik dan orgasme
  3. Memuaskan pasangan anda
>> Lihat dan Beli <<
Gambir Jantan    

gambir jantan

  1. Membantu suami tahan lebih lama
  2. Lebih baik dan orgasme
  3. Memuaskan pasangan anda

>> Lihat dan Beli <<

   

 


bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2014.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com