top
logo

produk-lelaki.gif
produk-wanita.gif

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

jaminan.gif

 

Buatlah pembelian walau jam 3 pagi @ Hari Minggu @ Public Holiday

banner

  Tambah Saiz Zakar| Nafsu & Stamina |Tahan Lama| Penjagaan Zakar    | Tambah Air Mani|Wangian Pemikat Wanita| Payudara/Pinggul |

Dalaman Wanita | Set Bersalin

- CARA PEMBELIAN -

- Pilih produk yang anda ingin beli.Campurkan harga produk-produk tersebut.
- Anda boleh lakukan pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM).
- Pemindahan wang melalui mesin ATM,
- Depost tunai di kaunter bank atau melalui pembayaran Online Banking, 

- Pembelian PAYPAL,KAD DEBIT, KAD KREDIT Dan KAD VISA - Klik Disini -
CIMB BANK ISLAM MAYBANK PUBLIK BANK
8601 8928 73 1227 0010 001 167 5628 5210 5928 3188 7274 15
S.S.A GLOBAL ENTERPRISE

- SETELAH BAYARAN DIBUAT - - SMS Maklumat Pesanan -
'SMS / WhatsApp' kan maklumat anda seperti
Nama Produk | Nama Anda | Alamat | NO Phone | Nama Bank | Jumlah | Waktu | Tarikh Bayaran ke 019-272 2219

Untuk WhatsApp Kami < Klik  Disini WhatsApp SSA GLOBAL >

Sertakan Email untuk Ebook Percuma - Klik Disini -            Contoh Pembelian - Klik Disini -

 

Tok Awang Spray gel

Tok Awang Spray gel

RM 70.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)


 

Tok Awang Spray gel akan menyerap sendiri ke dalam kulit organ lelaki dengan cara yang dikenali di German sebagai Transdermal Delivery System. Kaedah ini amat berkesan untuk penyerapan molekul melalui kulit. Oleh itu, bahan - bahan asli yang telah digunakan turun temurun ini seperti pati dari pelbagai botani, vitamin dan herba akan meresap terus ke dalam tisu zakar anda dengan pantas, tepat kepada sasarannya (saraf sensitif) dan berkesan serta merta. Ianya TIDAK SAMA SEKALI menggunakan GAMBIR SARAWAK di dalam kandungannya.

Tok Awang Spray gel mengandungi campuran herba yang telah digunakan secara tradisi untuk membantu kesihatan seksual seseorang lelaki. Anda hanya perlu menyapu Tok Awang Spray gel dibawah kepala zakar anda dan sekitar pelipat sunat, hanya sekali sahaja sebelum persetubuhan. Hanya gunakan Tok Awang Spray gel sebelum persetubuhan sahaja, sekiranya anda tidak merancang untuk bersetubuh pada sesuatu hari itu, maka Tok Awang Spray gel tidak perlu digunakan. Ia tidak mengebaskan zakar tetapi merawat nyilu yang anda hadapi.

Tok Awang Spray gel

 untuk masa yang panjang!
Untuk tahan lama (Injuksi Pra-matang)
Hanya memerlukan 5-10minit selepas sapuan sebelum 'bersama' isteri
Kandungan campuran botani,vitamin dan herba
TIADA campuran bahan memudaratkan seperti Gambir Serawak
Mampu bertahan LEBIH LAMA dan 70-100 kali penggunaan bagi setiap botol

Kandungan Tok Awang Spray gel
Tok Awang Spray gel menggunakan bahan bahan semulajadi sejak turun temurun bagi membantu kaum lelaki dalam hubungan sexual.
Tok Awang Spray gel menggunakan air suling,pudina,aloe vera gel,olive squalane,apricot kernal oil,vitamin c,extract of korean ginceng,hawthorn berry,ginkgo bloba,muira pauma,catuaba bark,cuscuta seed dan pelbagai lagi dlm formula yang terbukti berkesan sejak turun temurun dan juga secara klinikal.

 Satu cara mudah dan berkesan untuk menghentikan Pancutan Pramatang
(premature ejaculation) - Tanpa Pil, Tanpa sebarang alat yang menyakitkan,
Tanpa suntikan, Tanpa buku - Hanya Dengan Sapuan Gel - 100% Asli - Tanpa ubatan. Hasil segera dan berkekalan

 Kelebihan Tok Awang Spray gel berbanding produk lain.
1. Yang lain cair.Tok Awang Spray gel pekat..
2. Tok Awang Spray gel Botol kecil, Boleh simpan didalam poket
3. Tok Awang Spray gel Produk lain nak kena tunggu lama... Tok Awang Spray gel 5 -10 minit sahaja...
5. Tok Awang Spray gel Produk lain Panas/Kebas... Tok Awang Spray gel tak panas.. tak kebas...
6. Tok Awang Spray gel tak berbau..

 

 

Tok Awang Spray gel

 

 Kesan Jangka Panjang Tok Awang Spray gel
-Tok Awang Spray gel meningkatkan kekuatan corpora carvenosa
-Tok Awang Spray gel menambahkan kekuatan sexual secara tradisional
-Tok Awang Spray gel menyokong kesihatan kulit zakar
-Tok Awang Spray gel meningkatkan peredaran darah
-Tok Awang Spray gel meningkatkan keinginan sex
-Tok Awang Spray gel meningkatkan potensi pancutan anda
-Tok Awang Spray gel menggalakkan peredaran darah bahagian genital
-Tok Awang Spray gel menguatkan dan membina kelenjar seksual lelaki
-Tok Awang Spray gel merawat rasa geli melampau
-Tok Awang Spray gel merawat rasa ngilu zakar

Cara Menggunakan Tok Awang Spray gel.
Anda hanya perlu menyapu Tok Awang Spray gel
dibawah kepala zakar anda dan sekitar pelipat sunat,
hanya sekali sahaja sebelum persetubuhan.
Hanya gunakan Tok Awang Spray gel sebelum persetubuhan sahaja,
Tunggu sehingga 5minit-10minit sebelum anda 'bersama' isteri anda.
Sekiranya anda tidak merancang untuk bersetubuh pada sesuatu hari itu, maka Tok Awang Spray gel tidak perlu digunakan. Ia tidak mengebaskan zakar tetapi merawat nyilu yng anda hadapi.

Tok Awang Spray gel

"Bagaimana cara menggunakannya?" Cara yang disyorkan :-

  • Tok Awang Spray gel -Cuci zakar anda sehingga bersih, kemudian keringkan.
  • Tok Awang Spray gel -Sapu Tok Awang Spray gel pada keseluruhan kepala zakar, urat jarum hingga melepasi sedikit pelipat sunat (takuk) sehingga gel meresapkan nutriennya atau sehingga kering .
  • Tok Awang Spray gel -Biarkan selama 10-15 minit dan bilas jika mahu. Selesai.

 

"Bagaimanakah ianya berbeza dengan pil?"
Tok Awang Spray gel dirumus khusus untuk menembusi kulit zakar anda hingga ke dasarnya untuk memberikan kesan yang segera. 95% daripada bahan - bahannya akan meresap masuk ke kawasan tujuannya berbanding dengan dengan pil yang hanya berfungsi 10-30%.

"Apakah yang ada di dalam Tok Awang Spray gel ?"
Tok Awang Spray gel adalah 100% berkesan, menggunakan herba - herba terpilih yang digunakan turun temurun dan diadunkan sekali  untuk memberikan kesan terhebat dan segera. Kandungan; Pudina, Sireh, Akar Pinang, Biji Pinang, Daun Lidah Buaya dan lain-lain.

 

 

Tok Awang Spray gel

 Dengan Tok Awang Spray gel anda tidak perlu:
Membeli buku, kaset atau pita video yang menghampakan "
Menunggu berhari, berminggu atau berbulan untuk kesannya "

Berhenti dan bermula, atau memicit zakar anda "
Memicit-micit punggung anda atau melakukan senaman

 

 

Tok Awang Spray gel

RM 70.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)

 


bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2016.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com