top
logo

produk-lelaki.gif
produk-wanita.gif

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

jaminan.gif

 

Buatlah pembelian walau jam 3 pagi @ Hari Minggu @ Public Holiday

banner

  Tambah Saiz Zakar| Nafsu & Stamina |Tahan Lama| Penjagaan Zakar    | Tambah Air Mani|Wangian Pemikat Wanita| Payudara/Pinggul |

Dalaman Wanita | Set Bersalin

- CARA PEMBELIAN -

- Pilih produk yang anda ingin beli.Campurkan harga produk-produk tersebut.
- Anda boleh lakukan pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM).
- Pemindahan wang melalui mesin ATM,
- Depost tunai di kaunter bank atau melalui pembayaran Online Banking, 

- Pembelian PAYPAL,KAD DEBIT, KAD KREDIT Dan KAD VISA - Klik Disini -
CIMB BANK ISLAM MAYBANK PUBLIK BANK
8601 8928 73 1227 0010 001 167 5628 5210 5928 3188 7274 15
S.S.A GLOBAL ENTERPRISE

- SETELAH BAYARAN DIBUAT - - SMS Maklumat Pesanan -
'SMS / WhatsApp' kan maklumat anda seperti
Nama Produk | Nama Anda | Alamat | NO Phone | Nama Bank | Jumlah | Waktu | Tarikh Bayaran ke 019-272 2219

Untuk WhatsApp Kami < Klik  Disini WhatsApp SSA GLOBAL >

Sertakan Email untuk Ebook Percuma - Klik Disini -            Contoh Pembelian - Klik Disini -

 

Twin Cup Breast Pump

breast twin pump

 

Twin Cup Breast Pump

Harga Asal : RM 190.00
RM 180.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)


Twin cup breast pump Pump Kecantikan seseorang wanita pastinya dikaitkan dengan rupa wajah, saiz payudara dan bentuk badan. Lelaki mana yang tidak suka kepada bahagian wanita ini. Semua lelaki mempunyai selera yang berbeza-beza tentang wajah wanita tetapi mereka sependapat tentang payudara. “Payudara mestilah menarik…” barulah lelaki akan tewas dengan anda. Anda sebagai wanita sudah pasti ingin mempunyai payudara yang besar, pejal dan montok. Tidakkah anda rasa iri hati pada kawan atau teman sepejabat yang mempunyai payudara yang besar? Adakah anda peduli? Adakah anda sudah berserah pada keadaan dan tidak mahu berbuat sesuatu tentang saiz payudara anda. Padahal anda boleh berbuat sesuatu untuk menjadikan kurniaan,gunalah twin cup breast pump  yang ada pada semua wanita ini menjadi lebih menarik

kelebihan twin cup breast pump

  •     Rawatan payudara yang leper.
  •     Rawatan payudara yang jatuh.
  •     Puting payudara yang tak menonjol.
  •     Wanita yang lambat terangsang.

 

breast twin pump

twin cup breast pump

 

 

Apa nak buat ni…? Malunya aku…?

Bolehkah aku besarkan payudara aku ini…?

Boleh percaya ke herba-herba ini untuk membesarkan payudara ni…?

Aku pernah pakai pam besarkan payudara, tetapi mudah rosak dan tiada jaminan?

Weeeiii malunya, makin layut la payudara aku…?

Tak kan aku tak nak susukan anak demi untuk menjaga bentuk payudara ku?

ANDA jangan lagi bimbang, penyelesaian yang terbaik telah ada kini
 
 

Cara Guna twin cup breast pump

  1. Sapu dan urut payudara dengan krim payudara. (Krim ini digunakan untuk merangsang pembesaran payudara). Lihat video dan ikut cara yang disyorkan. Saya syorkan Firming Cream atau Krim Payuda kerana krim ini telah terbukti berkesan.
  2. Gunakantwin cup breast pump yang sesuai mengikut saiz payudara anda. Seeloknya selepas mandi dimana anda lebih segar dan lebih tenang. Jangan gunakan twin cup breast pump jika anda rasa anda akan terganggu dengan hal-hal lain.
  3. Sebelum mula menggunakan twin cup breast pump , pastikan cup betul-betul centre (payudara ditengah-tengah) kalau boleh masukkan lebihan bahagian tepi payudara ke dalam cup. Tarik pemegang pump perlahan-lahan. Anda hanya perlu tarik dua atau 3 kali sahaja dan payudara anda sudah memenuhi cup. Kedudukan badan perlu tegak. Anda berada dalam keadaan duduk). Pam sehingga keseluruhan payudara anda berada dalam cup. Jika terlebih pump dan anda rasa sakit, tarik pemetik pistol untuk lepaskan tekanan. Rehatkan diri anda dengan keadaan payudara tegang di dalam cup. Anda boleh berbaring setelah payudara tegang didalam cup. Jika tekanan berkurang, (angin terlepas keluar) tarik pemegang untuk tambahkan tekanan. Biarkan dalam keadaan payudara tegang dalam cup untuk 15 minit. Tukar ke payudara sebelah.
  4. Gunakan mengikut keselesaan twin cup breast pump dalam masa 1 bulan.
  5. Jika inginkan hasil yang baik, kekalkan masa 15 minit setiap kali sesi pam. (setiap sebelah payudara 15 minit waktunya, jika kiri dan kanan masa 30 minit diperlukan
  6. Tidak perlu gunakan sehingga 1 jam kerana ini akan menyakitkan payudara.
  7. Disyorkan 2 kali sehari menggunakan twin cup breast pump , jika ingin hasil yang cepat boleh gunakan lebih dari 2 kali, setiap sesi hanya 30 minit sahaja.
  8. Keputusan akan dirasai dalam tempoh seminggu sahaja, anda akan rasa payudara anda bertambah besar dan tegang. Payudara anda akan meningkat kepada 1 hingga 3 saiz cup sebelum 3 bulan. Ini akan anda rasakan bila anda terpaksa menukar saiz coli anda.kesan daripada penggunaan twin cup breast pump
  9. Untuk mencapai hasil yang sedemikian, arahan penggunaan mestilah dipatuhi twin cup breast pump
 
twin cup breast pump
 

 Soalan-Soalan Lazim Berkenaan twin cup breast pump

Adakah produk ini berkesan?
Ya, produk ini memang berkesan. Kami telah ada ramai pelanggan yang telah menggunakan breast twin pump di Malaysia. twin cup breast pump juga di jual di UK, USA, Indonesia, Singapura, China dan banyak negara lain di seluruh dunia. Ramai pelanggan kami telah mencuba berbagai-bagai krim dan tidak mendapat hasil yang membanggakan. Tapi setelah menggunakan Firming Cream dan twin cup breast pump, hampir kesemua pelanggan amat berpuas hati dengan keputusan yang mereka perolehi. Selain dari keadah mengurut, breast twin pump adalah keadah tradisional yang di syorkan oleh majalah MIDI keluaran november 08 sebagai alat untuk membesarkan dan menaikkan payudara yang jatuh.

Berapa lama untuk saya melihat perbezaan pada payudara saya? Berapa besar boleh saya dapat selepas rawatan?
Kesan boleh dilihat seawal minggu pertama. Payudara anda akan membesar 1 ke 3 inchi sebelum bulan ketiga. Bila penggunaan disertakan dengan penggunaan Firming Cream, keputusan akan lebih memberangsangkan.
Adakan payudara akan sakit semasa menggunakan pump payudara?
Tidak, jika anda mengikuti arahan yang disyorkan, tidak ada rasa sakit atau tidak selesa semasa menggunakan twin cup breast pump.

Adakah kesan sampingan dari penggunaan breast twin pump?
Tidak diketahui ada kesan sampingan selain dari payudara lebih besar, montok dan pejal.

Berapa kerap saya gunakan twin cup breast pump dan untuk berapa lama sekali guna?
Gunakan lebih lama dan lebih kerap untuk kesan yang cepat. Pump kepada keadaan yang selesa sehingga payudara memenohi chamber dan kekalkan pada keadaan payudara tegang di dalam cup untuk 10 ke 15 minit untuk kedua-dua payudara. Dua kali sehari. Jangan terlebih pump. Jika terasa sakit atau tidak selesa kurangkan tekanan pada chamber.

Adakah breast twin pump ini berkesan untuk semua wanita?
Ya, ia berkesan untuk semua payudara. twin cup breast pump akan menarik tissue payudara untuk lebih besar. Ini dipanggil pembesaran tissue. Serupa seperti bersenam untuk membesarkan otot-otot kita.

Jika saya pump untuk 1 jam, adakah akan memberi kesan yang lebih bagus?
Tidak, jika anda mahukan kesan yang cepat, gunakan breast twin pump dengan lebih kerap tapi hanya untuk 15 minit untuk satu payudara. Masa total 30 minit untuk kedua-dua payudara.

Bolehkah saya pump payudara saya sehingga memenuhi chamber?
Anda boleh pump sehingga mana anda rasa selesa.

Adakan kesan yang saya perolehi akan kekal sampai bila-bila?
Anda akan berasa bangga bila anda telah dapat bertukar saiz bra kepada yg lebih besar. Apabila anda telah dapat saiz yang anda inginkan, anda boleh mengurangkan kekerapan menggunakan twin cup breast pump . Kalau biasa anda gunakan tiap-tiap hari anda boleh gunakan sekali dalam 3 hari. Anggaplah bahawa kita semua akan melalui proses alam semulajadi.

 

twin cup breast pump

 

Cara Penggunaan twin cup breast pump

  1.  Sambungkan paip getah pada pistol pump dan cup pump.
  2.  Letak cup pada payudara anda.
  3.  Secara perlahan-lahan, tarik picu pistol pump utk mengepam payudara anda.
  4.  Berhenti mengepam bila payudara mula rasa tidak selesa. Cabut paip pada cup. Jika terasa sakit, keluarkan sedikit angin dengan menarik picu yang terdapat dicup.
  5.  Kemudian ulang langkah yang sama untuk payudara kedua.
  6.  Biarkan 15 minit. Kemudian, keluarkan angin.
  7.  Ulang langkah diatas untuk kali kedua.
  8.  Seelok-eloknya guna breast enlargement pump 2 kali sehari, waktu pagi dan malam.

 

breast twin pump

 

Twin Cup Breast Pump

Harga Asal : RM 190.00
RM 180.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)

 


bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2016.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com