top
logo

produk-lelaki.gif
produk-wanita.gif

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

jaminan.gif

 

Buatlah pembelian walau jam 3 pagi @ Hari Minggu @ Public Holiday

banner

  Tambah Saiz Zakar| Nafsu & Stamina |Tahan Lama| Penjagaan Zakar    | Tambah Air Mani|Wangian Pemikat Wanita| Payudara/Pinggul |

Dalaman Wanita | Set Bersalin

- CARA PEMBELIAN -

- Pilih produk yang anda ingin beli.Campurkan harga produk-produk tersebut.
- Anda boleh lakukan pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM).
- Pemindahan wang melalui mesin ATM,
- Depost tunai di kaunter bank atau melalui pembayaran Online Banking, 

- Pembelian PAYPAL,KAD DEBIT, KAD KREDIT Dan KAD VISA - Klik Disini -
CIMB BANK ISLAM MAYBANK PUBLIK BANK
8601 8928 73 1227 0010 001 167 5628 5210 5928 3188 7274 15
S.S.A GLOBAL ENTERPRISE

- SETELAH BAYARAN DIBUAT - - SMS Maklumat Pesanan -
'SMS / WhatsApp' kan maklumat anda seperti
Nama Produk | Nama Anda | Alamat | NO Phone | Nama Bank | Jumlah | Waktu | Tarikh Bayaran ke 019-272 2219

Untuk WhatsApp Kami < Klik  Disini WhatsApp SSA GLOBAL >

Sertakan Email untuk Ebook Percuma - Klik Disini -            Contoh Pembelian - Klik Disini -

 

  yesVAKOOU ORIGINALyes

 VAKOOUVAKOOU 1

VAKOOU ORIGINAL

Harga Asal : RM 170.00
Harga Asal : RM 150.00
Harga Asal : RM 130.00

RM 80.00 

(pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)

 


Saiz        Ukuran Pinggang(Inci)
L

 27 – 34

XL

35 –39

XXL

  40 – 44

XXXL

45 – 

 

Ada cara yang mampu memberikan anda tenaga secara semulajadi!

tidak letih, tidak lemah dan tidak lesu!

mudah! hanya pakai seluar dalam... ya! hanya pakai seluar dalam. pastikan beli yang original !!!!!lupakan ubat-ubatan yang membahayakan kesihatan anda! seluar dalam hebat ini laris dijual diseluruh dunia. produk hebat khas untuk kesihatan lelaki - telah dipatenkan di bawah perlindungan hak cipta AMERIKA SYARIKAT.

 

HEBAT!! Menjaga & Memulihkan SEGITIGA EMAS LELAKI....."

 

"Lupakan ubat-ubatan yang membahayakan kesihatan anda!"

Produk AJAIB khas untuk kesihatan lelaki - telah dipatenkan di bawah perlindungan

hak cipta Amerika Syarikat

 

AWAS JANGAN TERPEDAYA DENGAN PRODUK TIRUAN

Memperkenalkan teknologi terkini dalam pemanjangan zakar yang telah mendapat pengiktirafan dari 7 pakar urology dan andrology seluruh dunia.

 

 Vakoou original buatan America  Vakoou tiruan buatan China
VAKOOU ORIGINAL-3 VAKOOU TIRUAN-3
Yang buatan America setiap sekeliling ada TAG tulisan vakoou Yang buatan China ada satu je TAG tulisan        vakoou
VAKOOU ORIGINAL VAKOOU TIRUAN
Yang Original di depan tidak ada tulisan china Yang Tiruan di depan ada tulisan China
VAKOOU ORIGINAL-1 VAKOOU TIRUAN-1
yang Original di belakang kotak tidak ada tulisan china. yang ini adalah buatan America Dibelakang kotak ada tulisan china yang ini adalah buatan China yang Tiruan punya  
VAKOOU ORIGINAL-4 VAKOOU TIRUAN-2
Di bahagian sisi tidak ada tulisan china yang ini adalah buatan America kira yang Original. Di bahagian sisi ada tulisan china yang ini adalah buatan China yang Tiruan punya.
VAKOOU ORIGINAL-2 VAKOOU TIRUAN-4
 Di bahagian sisi tidak ada tulisan china yang ini adalah buatan America kira yang Original. Di bahagian sisi ada tulisan China yang ini adalah buatan China yang Tiruan punya
TAG-VAKOOU ORIGINAL-2 VAKOOU TIRUAN
 Yang Original ada cap America  Yang Tiruan tidak ada cap original       

 

Yang Original | Buatan Amarica |

 TAG-VAKOOU ORIGINAL-1

 

 KLIK DISINI UNTUK FULL SCREEN

 

 Sekiranye kita pembeli RENUNG-RENUNGKAN dan FIKIR-FIKIRKAN LAH.
andainya PRODUK ITU DATANG DARIPADA AMERICA TAKKAN
ada tulisan CHINA .

Vakoou amerika original
- tidak akan ada sebarang tulisan cina pada mana-mana bahagian packaging mahupun pd seluar.
- tulisan vakoou hanya pada bahagian pinggang di sekeliling pinggang.
- tag pada seluar ada 2 jenis termasuk tulisan modal.
- kualiti kain dan infra magnetic pada seluar adalah sangat memuaskan.
- harga jualan adalah berpatutan dengan kualiti vakoou

 

Vakoou BERFUNGSI


1. Melancarkan peredaran darah, 16 biji magnet TEKNOLOGI dari luar angkasa NASA dapat memperlancarkan jalan darah yang tersumbat pada alat kelamin dan dapat memperkuat syaraf sel-sel pada alat kelamin pria selain itu juga dapat membunuh kuman dan bakteri.

2. Cepat memperbesar, Jalan darah pada alat kelamin yang lancar akan membuat system pada seluruh tubuh jauh bersemangat mempercepat kerja sel-sel dan menghidupkan syaraf-syaraf yang sudah tua dan mati sehingga dapat memperbesar alat kelamin, selain itu akan dapat membuat bercinta tahan lebih lama dan perasaan lebih nyaman dan bergairah.

3. Menambah hasrat sex pada pria, Vakoou dapat membuang zat-zat berbahaya pada tubuh yang biasa kita tak sadari. Dapat membuat buah zakar lebih terasa hidup, dan yang terpenting adalah memperbaiki hormon sehingga dapat terhindar dari ejakulasi dini. Dan akan sangat menambah daya kekuatan dari pada sperma, Yang akan membuat pagi hari terasa lebih segar setelah mempunyai kehidupan sex yang lebih baik dan sehat.

4. Kemampuan sex bangkit seluruhnya, Desain oleh NASA ( asosiasi luar angkasa AS) ditambah magnet yang akan secara natural membuat alat kelamin lebih besar 15 – 35% . Badan akan terasa lebih sehat dan tidak akan lagi menghadapi ejakulasi dini yang akan membuat hidup lebih baik dan percaya diri.

5. Dan masih banyak lagi manfaatnya untuk kesehatan prostat dan kebersihan organ

 

Khasiat Vakoou

  1. Berfungsi sebagai agen anti-bakteria.Meningkatkan peredaran darah dikawasan zakar.
  2. Menjaga dan memelihara kesihatan buah zakar.
  3. Menyahbakteria dan bau busuk di kawasan peranakan lelaki.
  4. Mengeluarkan kuasa magnetik dilingkungan kawasan zakar untuk mengaktifkan sel-sel.
  5. Menguatkan fungsi buah pinggang.
  6. Menyuburkan sperma.
  7. Mencegah kegagalan ereksi dan pancutan awal.
  8. Mengatasi air mani di mana langsung tidak mengandungi sperma (azoospermia).
  9. Meningkatkan stamina seks dan kualiti di ranjang.
  10. Menyihatkan tubuh dan imunisasi badan.
  11. Merawat kencing tak lawas.
  12. Merawat gatal-gatal pada kawasan zakar dan peha.

 

 

EMPAT PERINGKAT KEHEBATAN DAN KEAJAIBAN VAKOOU


Peringkat Pertama:
Menggalakkan Sistem Peredaran Darah
Vakoou Amerika terdiri daripada 16 ruang kutub magnet yang berbilang dengan bersertakan medan magnet angkasa lepas yang berlapisan synergism (kesan ubat) yang dapat menggesa dan meningkatkan sistem peredaran darah dalaman zakar, merangsang perembesan hormon maskulin (kelelakian) dan testosterone, serta meningkatkan kekuatan sel-sel pembiakan lelaki. Vakoou Amerika mempunyai fungsi pensterilan yang kukuh dan mampu untuk melenyapkan bahagian pembiakan yang bersepara toksik, melindungi saluran-saluran darah, memecutkan pergerakan sel-sel, menyebabkan pengembangan pusat kelenjar zakar dan penjanaan semula sel di samping mewujudkan ruang alam sekitar.

Peringkat Kedua:
Pergembangan zakar secara pantas
Vakoou Amerika menggesa sistem peredaran darah dalaman zakar dan peningkatan sistem badan secara keseluruhan. Ini adalah disebabkan peredaran darah yang lancar dapat membekalkan nutrisi yang mencukupi dan komprehensif kepada sel-sel, menggalakkan pertumbuhan pembiakan sel, melindungi sel-sel secara rapi dan pada masa yang sama mendorong perembesan testosterone serta membaiki tisu-tisu menua dan cedera. Kesemua ini akan menyebabkan zakar cepat berkembang dengan jangkaan dua kali ganda dan lebih tebal daripada sebelum ini, seterusnya menambahkan rembesan hormon, mengembangkan tisu-tisu lembut zakar dan akhirnya kesan pertumbuhan zakar yang ketara akan didapati apabila menjalankan hubungan seks, badan juga semakin penuh semangat. Masa penyelenggaraan akan lebih panjang, cepat dan lebih bertenaga.

Peringkat Ketiga:
Memperkuat Kuasa Maskulin
Vakoou Amerika berkesan untuk menghapuskan bahan-bahan bertoksik daripada proses metabolisma badan manusia di samping menguatkan kecerdasan testis, Vakoou Amerika mempunyai reka bentuk struktur ruang yang unik terutamanya untuk pemulihan rembesan hormon, mengukuhkan kesan pengembangan badan zakar dengan mewujudkan sokongan untuk pertumbuhan masa depan dan berkesan dalam pencegahan ejakulasi pramatang, mengukuhkan kekuatan fizikal maskulin, pusuan dinamik dalam kuasa renal. Vas deferens tidak tersekat, menambah kemandirian dan kekuata sperma, membiarkan lelaki mempunyai lebih banyak keyakinan diri, keupayaan seks semakin meningkat. Oleh itu, zakar akan menegak secara semula jadi pada waktu pagi dan bermulanya pengalaman yang anda tidak pernah alami dalam kehidupan seks anda.


Peringkat Keempat:
Mengembalikan Keupayaan Seks Secara Menyeluruh
Keseluruhan prinsip reka bentuk struktur Vakoou Amerika adalah berdasarkan lapisan kemagnetan angkasa lepas dan ruang kemagnetan luaran. Ini membenarkan badan rongga span zakar mengembang secara sepatutnya serta membolehkan darah mengalir lebih lancar di dalam zakar. Oleh itu, saiz zakar akan meningkat secara ketara. Selain itu, keupayaan buah pinggang akan meningkat secara ketara di samping peningkatan keberkesanan dari segi kekuatan fizikal badan. Ia juga mendorong zakar mengembang secara tiada tandingan dan sekali gus mengatasi masalah ejakulasi pramatang atau mandul serta meningkat keupayaan seks secara menyeluruh, kebahagiaan hidup telah dibentangkan di depan anda kini.

 

- Vakoou Amerika -

  • Perisai Perlindungan Segitiga Emas Lelaki !!
  • Kawasan “Segitiga Keemasan” lelaki ialah bahagian pinggang badan lelaki sehingga bahagian kemaluan.
  • Ini merangkumi buah ginjal, testis, bahagian luar dan dalam alat kelamin, perineum dan dubur.
  • Vakoou, hasil ciptaan melalui kajian dan teknologi khusus untuk para tentera US yang kerap terdedah kepada kelembapan tinggi,
  • Suaca panas, suhu keliling yang tidak menentu yang menjalani latihan militari sehingga berbulan lama dalam keadaan darurat,
  • Sememangnya tidak berkesempatan untuk menjaga kesihatan apatah lagi kebersihan kawasan “Segi Tiga”.
  • Maka, 31 orang Saintis terkemuka telah melahirkan ilham untuk mencipta Vakoou yang dijahit dan difabrik menggunakan
  • Gabungan 67 jenis teknik-teknik unik, berteknologi tinggi luar biasa dengan menggunakan teknologi pertahanan Amerika yang canggih
  • Serta telah dipatenkan di bawah perlindungan hak cipta Amerika Syarikat.
  • Nombor pendaftaran hak cipta ialah 2004100202349

 


 30 HARI MENJADI LELAKI SIHAT, LELAKI SEJATI !!
 
KESAN HEBAT PENGGUNAAN VAKOOU
 
Selepas 1 Minggu
Kekerapan membuang air kecil berkurangan, jarang bangun malam, tanda-tanda sakit belakang kian berkurangan, peredaran darah dalam badan bertambah lancar, zakar bertambah aktif dan mudah terangsang terhadap pasangan, sungguh bertenaga dan tidak mudah letih.
 
Selepas 15 Hari
Simptom-simptom seperti kerap buang air kecil, sengal-sengal di bahagian pinggang, mengantuk, kerap bermimpi, mudah letih, lesu akan hilang terus; saiz zakar membesar dengan cepat, kehidupan keranjang bertambah baik, bertenaga dan stamina seluruh tubuh badan!
 
Selepas 1 Bulan
Jauh lebih bertenaga dan tahan lama, memiliki stamina tubuh yang luar biasa!

 

TERBUKTI BERKESAN !    
  1. Tidak perlu makan ubat yang bukan-bukan....·        
  2. Tidak perlu sapu minyak yang tak pasti kemujarapannya...·        
  3. Tidak perlu urut dengan cara yang salah...·        
  4. Tidak perlu senaman berat..
  5. Tidak perlu khuatir dan risau lagi...

 


Tips umum mencuci dan penjagaan vakoou
 
  1. Gunakan air suhu bilik (bawah 30ºc) untuk membasuh vakoou, jangan menggunakan air panas.
  2. Sedikit pelembut (softlan) dicairkan dalam air untuk membasuh vakoou, jangan sama sekali sapukan sebarang jenis bahan pencuci ke atas vakoou.
  3. JANGAN merendam vakoou dalam bahan pencuci.
  4. JANGAN basuh dengan mesin membasuh.
  5. JANGAN menggunakan bahan peluntur semasa membasuhnya.
  6. JANGAN mengeringkannya dengan alat pengering.
  7. JANGAN sterika.
  8. JANGAN jemur di bawah matahari.

 

Amat disyorkan untuk :

Lelaki dan berusia 19 tahun – 85 tahun.

Lelaki yang aktif bersukan, bermotor dan bekerja seharian.

DISINI 2 LAGI GAMBAR UNTUK MEYAKINKAN ANDA

VAKOOU-AMERICA-ORIGINAL3-1

 

vakoou original

 

 


 TESTIMONI PENGGUNA VAKOOU 

Baru Pakai 2 Hari, Tabiat Kencing Kerap Diwaktu Malam Sudah Tiada Lagi!

EN. KAMAL JAMALUDIN (KUANTAN, PAHANG)

Sejak saya pakai Vakoou, Isteri saya bagi 10 markah!!

EN. ABD SALAM (KOTA BELUD, SABAH)

Dengan Vakoou kencing saya jadi lawas, lancar dan puas!

EN. ZAMALUDIN (SIBU, SARAWAK)

Saya suka jual Vakoou sebab produk ni laris macam goreng pisang panas!!

EN. FAUZI (GRIK, PERAK)

Pakai Vakoou jadikan saya sentiasa cergas, badan rasa kuat, mantap dan bertenaga!! Saya tidak lagi rasa letih dan mengantuk di waktu siang!!

EN. ROSLI (K. KANGSAR, PERAK)

Baru pakai Vakoou seminggu, masa game, ‘cendawan’ kembang semacam! ‘Adik Botak’ keras menggiler, extra time lagi. Memang MANTOPP, Jimat Dan Berbaloi–Baloi!!

EN. NIZAM (KUALA LUMPUR)


VAKOOUVAKOOU 1

VAKOOU ORIGINAL

Harga Asal : RM 170.00
Harga Asal : RM 150.00
Harga Asal : RM 130.00

RM 80.00 

(pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)

 


Saiz        Ukuran Pinggang(Inci)
L

 27 – 34

XL

35 –39

XXL

  40 – 44

XXXL

45 – 

 

 


bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2016.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com