top
logo

produk-lelaki.gif
produk-wanita.gif

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

jaminan.gif

 

Buatlah pembelian walau jam 3 pagi @ Hari Minggu @ Public Holiday

banner

  Tambah Saiz Zakar| Nafsu & Stamina |Tahan Lama| Penjagaan Zakar    | Tambah Air Mani|Wangian Pemikat Wanita| Payudara/Pinggul |

Dalaman Wanita | Set Bersalin

- CARA PEMBELIAN -

- Pilih produk yang anda ingin beli.Campurkan harga produk-produk tersebut.
- Anda boleh lakukan pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM).
- Pemindahan wang melalui mesin ATM,
- Depost tunai di kaunter bank atau melalui pembayaran Online Banking, 

- Pembelian PAYPAL,KAD DEBIT, KAD KREDIT Dan KAD VISA - Klik Disini -
CIMB BANK ISLAM MAYBANK PUBLIK BANK
8601 8928 73 1227 0010 001 167 5628 5210 5928 3188 7274 15
S.S.A GLOBAL ENTERPRISE

- SETELAH BAYARAN DIBUAT - - SMS Maklumat Pesanan -
'SMS / WhatsApp' kan maklumat anda seperti
Nama Produk | Nama Anda | Alamat | NO Phone | Nama Bank | Jumlah | Waktu | Tarikh Bayaran ke 019-272 2219

Untuk WhatsApp Kami < Klik  Disini WhatsApp SSA GLOBAL >

Sertakan Email untuk Ebook Percuma - Klik Disini -            Contoh Pembelian - Klik Disini -

 

yes VES BREAST PUMP( PAM PAYUDARA )

ves breast pump

VES BREAST PUMP( PAM PAYUDARA )

 RM 250.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)


Ves Breast Pump Kecantikan seseorang wanita pastinya dikaitkan dengan rupa wajah, saiz payudara dan bentuk badan. Lelaki mana yang tidak suka kepada bahagian wanita ini. Semua lelaki mempunyai selera yang berbeza-beza tentang wajah wanita tetapi mereka sependapat tentang payudara. “Payudara mestilah menarik…” barulah lelaki akan tewas dengan anda.

Anda sebagai wanita sudah pasti ingin mempunyai payudara yang besar, pejal dan montok. Tidakkah anda rasa iri hati pada kawan atau teman sepejabat yang mempunyai payudara yang besar? Adakah anda peduli? Adakah anda sudah berserah pada keadaan dan tidak mahu berbuat sesuatu tentang saiz payudara anda. Padahal anda boleh berbuat sesuatu untuk menjadikan kurniaan, yang ada pada semua wanita ini menjadi lebih menarik.

Kelebihan Ves Breast Pump

  • Pembesaran Payudara secara semulajadi.
  • Kesan dapat dilihat dalam beberapa hari sahaja.
  • Tidak ada kesan sampingan, Hanya Payudara yang Bertambah BESAR.
  • Payudara akan menjadi pejal dan montok.
  • Keputusan cepat, secepat satu minggu
  • Harga yang paling rendah di pasaran setanding dengan kualiti.
  • Penghantaran rahsia – tiada keterangan di atas kotak.
  • Ves Breast Pump ini tidak terdapat di pasaran tempatan. Hanya dijual di laman web ini sahaja.
  • Design Ves Breast Pump ini daripada United Kingdom. Bahan lebih bagus dan tahan lama. Pump lebih kuasa.
  • Ada beg yang cantik untuk senang dibawa dan disimpan.
  • Dijual di United Kingdom. Ada GMP dan CE certificate. Anda dapat produk yang ada kelas.
  • Jaminan cup tak akan retak dan pump tak akan rosak. Kalau rosak kami akan ganti dengan yang baru jika dalam masa 3 bulan.  


ves breast pump

Cara Guna Ves Breast Pump

    1. Sapu dan urut payudara dengan krim payudara. (Krim ini digunakan untuk merangsang pembesaran payudara). Lihat video dan ikut cara yang disyorkan. Saya syorkan Firming Cream atau Krim Payuda kerana krim ini telah terbukti berkesan.
    2. Gunakan pam yang sesuai mengikut saiz payudara anda. Seeloknya selepas mandi dimana anda lebih segar dan lebih tenang. Jangan gunakan pump jika anda rasa anda akan terganggu dengan hal-hal lain.
    3. Kurang dari atau 32A,33A,34A – Saiz Medium.
    4. Sebelum mula menggunakan pump, pastikan cup betul-betul centre (payudara ditengah-tengah) kalau boleh masukkan lebihan bahagian tepi payudara ke dalam cup. Tarik pemegang pump perlahan-lahan. Anda hanya perlu tarik dua atau 3 kali sahaja dan payudara anda sudah memenuhi cup. Kedudukan badan perlu tegak. Anda berada dalam keadaan duduk). Pam sehingga keseluruhan payudara anda berada dalam cup. Jika terlebih pump dan anda rasa sakit, tarik pemetik pistol untuk lepaskan tekanan. Rehatkan diri anda dengan keadaan payudara tegang di dalam cup. Anda boleh berbaring setelah payudara tegang didalam cup. Jika tekanan berkurang, (angin terlepas keluar) tarik pemegang untuk tambahkan tekanan. Biarkan dalam keadaan payudara tegang dalam cup untuk 15 minit. Tukar ke payudara sebelah.
    5. Disyorkan 2 kali sehari, jika ingin hasil yang cepat boleh gunakan lebih dari 2 kali, setiap sesi hanya 30 minit sahaja.
    6. Gunakan mengikut keselesaan. Anda akan melihat perubahan dari pump kecil ke saiz pump lebih besar dalam masa 1 bulan.
    7. Jika inginkan hasil yang baik, kekalkan masa 15 minit setiap kali sesi pam. (setiap sebelah payudara 15 minit waktunya, jika kiri dan kanan masa 30 minit diperlukan)
    8. Tidak perlu gunakan sehingga 1 jam kerana ini akan menyakitkan payudara.
    9. Keputusan akan dirasai dalam tempoh seminggu sahaja, anda akan rasa payudara anda bertambah besar dan tegang. Payudara anda akan meningkat kepada 1 hingga 3 saiz cup sebelum 3 bulan. Ini akan anda rasakan bila anda terpaksa menukar saiz coli anda.
    10. Untuk mencapai hasil yang sedemikian, arahan penggunaan mestilah dipatuhi.

ves breast pump

 

 

Hasil Penggunaan Ves Breast Pump 

images

Soalan-Soalan Lazim Berkenaan Ves Breast Pump

Adakah produk ini berkesan?
Ya, produk ini memang berkesan. Kami telah ada ramai pelanggan yang telah menggunakan Ves Breast Pump di Malaysia. Ves Breast Pump juga di jual di UK, USA, Indonesia, Singapura, China dan banyak negara lain di seluruh dunia. Ramai pelanggan kami telah mencuba berbagai-bagai krim dan tidak mendapat hasil yang membanggakan. Tapi setelah menggunakan Firming Cream dan ves breast pump, hampir kesemua pelanggan amat berpuas hati dengan keputusan yang mereka perolehi. Selain dari keadah mengurut, Ves Breast Pump adalah keadah tradisional yang di syorkan oleh majalah MIDI keluaran november 08 sebagai alat untuk membesarkan dan menaikkan payudara yang jatuh.

Adakah saiz cup sesuai dengan payudara saya?
Saya akan beri anda 3 cup. Cup pertama untuk payudara saiz a-b. Cup kedua untuk saiz payudara b-c. Cup ketiga untuk saiz payudara c-d. Jaminan saya jika cup yang paling besar masih kecil untuk payudara anda, pulangkan produk pada saya dan saya akan pulangkan duit anda. Setakat ini setelah 2 tahun beroperasi saya hanya ada seorang pelanggan yang memulangkan produk kerana saiz badan beliau tidak membolehkan beliau menggunakan Ves Breast Pump.

Berapa lama untuk saya melihat perbezaan pada payudara saya? Berapa besar boleh saya dapat selepas rawatan?
Kesan boleh dilihat seawal minggu pertama. Payudara anda akan membesar 1 ke 3 inchi sebelum bulan ketiga. Bila penggunaan disertakan dengan penggunaan Firming Cream, keputusan akan lebih memberangsangkan.
Adakan payudara akan sakit semasa menggunakan pump payudara?
Tidak, jika anda mengikuti arahan yang disyorkan, tidak ada rasa sakit atau tidak selesa semasa menggunakan Ves Breast Pump.

Adakah kesan sampingan dari penggunaan Ves Breast Pump?
Tidak diketahui ada kesan sampingan selain dari payudara lebih besar, montok dan pejal.

Berapa kerap saya gunakan Ves Breast Pump dan untuk berapa lama sekali guna?
Gunakan lebih lama dan lebih kerap untuk kesan yang cepat. Pump kepada keadaan yang selesa sehingga payudara memenohi chamber dan kekalkan pada keadaan payudara tegang di dalam cup untuk 10 ke 15 minit untuk kedua-dua payudara. Dua kali sehari. Jangan terlebih pump. Jika terasa sakit atau tidak selesa kurangkan tekanan pada chamber.

Adakah Ves Breast Pump ini berkesan untuk semua wanita?
Ya, ia berkesan untuk semua payudara. Ves Breast Pump akan menarik tissue payudara untuk lebih besar. Ini dipanggil pembesaran tissue. Serupa seperti bersenam untuk membesarkan otot-otot kita.

Jika saya pump untuk 1 jam, adakah akan memberi kesan yang lebih bagus?
Tidak, jika anda mahukan kesan yang cepat, gunakan Ves Breast Pump dengan lebih kerap tapi hanya untuk 15 minit untuk satu payudara. Masa total 30 minit untuk kedua-dua payudara.

Bolehkah saya pump payudara saya sehingga memenuhi chamber?
Anda boleh pump sehingga mana anda rasa selesa.

Adakan kesan yang saya perolehi akan kekal sampai bila-bila?
Anda akan berasa bangga bila anda telah dapat bertukar saiz bra kepada yg lebih besar. Apabila anda telah dapat saiz yang anda inginkan, anda boleh mengurangkan kekerapan menggunakan Ves Breast Pump. Kalau biasa anda gunakan tiap-tiap hari anda boleh gunakan sekali dalam 3 hari. Anggaplah bahawa kita semua akan melalui proses alam semulajadi.

pam-payudara-ves

TESTIMONI VES BREAST PUMP

TESTIMONI 1 Aziah, Batang Berjuntai
I telah menggunakan Ves Breastpump selama 2 bulan. Pada mulanya I agak ragu-ragu, tetapi I rasa tak salah kalau i mencuba. Sekarang I telah betukar dari saiz 34A ke 34B dan I sangat puas hati dengan result yang i dapat. Terima Kasih.

TESTIMONI 2 - Pn Laily, Johor Bahru
Saya telah mencuba banyak produk pembesaran payudara dan saya rasa Ves Breast pump paling berkesan untuk saya. Walaupun saya belum bertukar saiz cup tapi saya dapat rasa kesan ketara kepada payudara saya. Husband saya pun perasan akan payudara saya telah lebih tegang. Thanks Ves Breastpump.

TESTIMONI 3 Pn Shahidatul, Seremban
Terima Kasih paksu kerana telah menjual produk yang telah banyak membantu wanita seperti saya ini. Untuk kelihatan lebih cantik. Payudara saya telah semakin tegang. Saya memang berpuas hati betul dengan hasil yang saya dapat. Bila suami puji saya rasa seronok betul.

TESTIMONI 4 Sofea, Kuala Lumpur
Baru-baru ini sewaktu sedang ber shopping, saya ada perasan seorang lelaki ni asyik benar dia menengok ke arah dada saya. Pelik juga saya, sebelum ini belum ada lelaki yang memandang tepat pada payudara saya. Ini bermakna payudara saya sudah menarik perhatian orang. Saya sangat berpuas hati.

TESTIMONI 5 Sheera, Kuantan
Hi webmaster, testimoni ini agak personel. Husband I kata payudara I tegang dan dia asyik nak pegang. I pun dah rasa muda and our sex life getting great. thanks.

 

 

ves breast pump

VES BREAST PUMP( PAM PAYUDARA )

 RM 250.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)


bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2016.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com