top
logo

produk-lelaki.gif
produk-wanita.gif

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

jaminan.gif


 

Buatlah pembelian walau jam 3 pagi @ Hari Minggu @ Public Holiday

banner

  Tambah Saiz Zakar| Nafsu & Stamina |Tahan Lama| Penjagaan Zakar    | Tambah Air Mani|Wangian Pemikat Wanita| Payudara/Pinggul |

Dalaman Wanita | Set Bersalin

- CARA PEMBELIAN -

- Pilih produk yang anda ingin beli.Campurkan harga produk-produk tersebut.
- Anda boleh lakukan pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM).
- Pemindahan wang melalui mesin ATM,
- Depost tunai di kaunter bank atau melalui pembayaran Online Banking, 

- Pembelian PAYPAL,KAD DEBIT, KAD KREDIT Dan KAD VISA - Klik Disini -
CIMB BANK ISLAM MAYBANK PUBLIK BANK
8601 8928 73 1227 0010 001 167 5628 5210 5928 3188 7274 15
S.S.A GLOBAL ENTERPRISE

- SETELAH BAYARAN DIBUAT - - SMS Maklumat Pesanan -
'SMS / WhatsApp' kan maklumat anda seperti
Nama Produk | Nama Anda | Alamat | NO Phone | Nama Bank | Jumlah | Waktu | Tarikh Bayaran ke 019-272 2219

Untuk WhatsApp Kami < Klik  Disini WhatsApp SSA GLOBAL >

Sertakan Email untuk Ebook Percuma - Klik Disini -            Contoh Pembelian - Klik Disini -

 

Vidara Bust Up

vidara bust up

 

RM 80.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)


 

Vidara Bust Up di formulasikan dari herba khazanah alam, berfungsi untuk membesarkan payudara dan memberikan saiz idaman. Boleh digunakan oleh isteri khususnya untuk menambat hati suami.

Kini gabungan herba Pueraria Mirifica, Fennel oil, Olea Europaea, kolagen dan Aloe Vera yang di adun memberikan harapan yang menakjubkan bagi mereka yang menginginkan pertambahan saiz, memperbaiki bentuk serta kontur payudara yang lebih baik tanpa sebarang luka, pembedahan plastik atau silikon. Herba-herba hebat tersebut benar-benar berupaya memperlihatkan perubahan hanya dalam masa 2 minggu, dan adakalanya memperlihatkan perubahan segera terhadap pembesaran tisu-tisu kulit.

BAHAN-BAHAN UTAMA:
Collagen
 Pueraria Minifica (Pokok Bidadari Putih)
 Aloe Barbadensis (Lidah Buaya)
 Fennel oil (Jintan Manis)
 Olea Europaea (buah Zaitun)
 Tocopheryl Acetate (Vitamin E)

KELEBIHAN VIDARA BUST UP:
 Membantu menganjalkan kembali payudara yang kendur
 Mengekalkan keanjalan payudara agar kental, montok dan cantik.
 Mencerahkan puting payudara yang gelap.
 Menegangkan, memantapkan dan membentuk payudara agar lebih padat berisi.
 Menjadikan kulit lebih muda, halus dan cantik terutama di kawasan payudara.

ARAHAN PENGGUNAAN:
Sapukan Vidara Bust Up pada waktu pagi dan malam.
Buat urutan secara bulatan (bahagian kanan sapuan mengikut pusingan jam, manakala bahagian kiri sapuan melawan pusingan jam)
Buat urutan perlahan dari bawah bahagian payudara arah ke atas, sehingga paras garisan leher

 

vidara bust up



NOTA :
Pengguna disarankan menggunakan produk Vidara Bust Up selama sebulan pada waktu pagi dan malam (sebagai permulaan), dan sekali sehari untuk mengekalkan atau pemeliharaan. Produk Vidara Bust Up ini diformulasikan secara khusus (tidak melekit) agar pengguna tidak perlu menunggu sebelum memakai pakaian.

Memiliki payudara yang bulat, mantap dan gebu menjadi idaman setiap wanita dan para sang suami pun akan suka kalau isteri mereka punyai payudara yang mantap. Bagi kebanyakan wanita, memiliki bentuk payudara yang menawan melambangkan kecantikan dan keyakinan bagi seseorang wanita. Alami Keajaiban Vidara Bust Up

MENGANGKAT dan MENGENTAL payudara yang dramatik!

Payudara yang kendur serta-merta di angkat semula! dalam masa 2 minggu, hasil dari kalangan pengguna menunjukkan kenaikan paras payudara yang hebat antara 1- 2 cm. Penggunaan berterusan selama 4 minggu menunjukkan kenaikan paras payudara sehingga 3cm (hasil mungkin berbeza bergantung kepada tahap kekenduran payudara!!)

Payudara yang lebih penuh dan montok menawan!

Pembesaran payudara yang nyata dari minggu pertama. Selepas rawatan selama 1 – 2 bulan, hasil dari kalangan pengguna menunjukkan pembesaran sebanyak 1/2 – 1 1/2 mangkuk!

Pemindahan lemak untuk tubuh yang lebih langsing!

Semasa rawatan pembesaran payudara, lemak yang berlebihan daripada bahagian sisi tubuh ‘berpindah’ kearah payudara, menjadikan nya lebih penuh dan montok.

 

vidara bust up


RAHSIA VIDARA BUST UP  PAYUDARA MONTOK DAN CANTIK
Anda sebagai wanita ingin mempunyai payudara yang BESAR, PEJAL, MONTOK, CANTIK dan MENAWAN?
Tidakkah anda rasa iri hati pada kawan atau teman sepejabat yang mempunyai payudara yang besar? sedangkan anda tidak !
Adakah anda peduli? Adakah anda sudah berserah sahaja kepada keadaan dan tidak mahu berbuat sesuatu tentang saiz payudara anda?
Padahal ANDA boleh berbuat sesuatu untuk menjadikan kurniaan yang ada pada semua wanita ini menjadi yang terbaik…
Ya.. memang boleh dan ANDA PUN BOLEH !


APAKAH YANG MEMBUAT VIDARA BUST UP LEBIH BERKESAN BERBANDING DENGAN KRIM PENYERLAH PAYUDARA YANG LAIN DI PASARAN SEKARANG
Di dalam pasaran hari ini, memang terdapat banyak krim penyerlah payudara yang menggunakan Pueraria yang terbukti secara klinikal dapat menegang dan menyerlah kan kecantikan payudara.Namun demikian,Pueraria Mirifica yang di gunakan dalam Vidara Bust Up ini adalah spesies khas dan terpilih, dan ekstrak nya di simpan untuk satu jangka masa tertentu agar ia menjadi matang dan mengumpul kuantiti sebatian aktif yang di perlukan untuk memberi kesan yang terbaik.

Gunakan Vidara Bust Up dan alami lah kehebatan nya!! Dengan tenologi pemprosesan Nano, sebatian aktif serum ini di pecah-pecahkan menjadi zarah-zarah saiz nano 2,000 kali lebih halus daripada liang-liang bulu roma kulit.Justeru itu, serum ini dapat di serap terus oleh payudara dan memberikan kesan ‘mengangkat’ yang serta merta.

 

vidara bust up


SOALAN YANG SERING DI TANYA


S – Adakah Vidara Bust Up selamat digunakan
J – Ya. Vidara Bust Up proudk berdaftar dengan KKM NOT150601770K dan perbuat daripada 100% ramuan semulajadi dan di murnikan untuk memastikan ia tidak mengandungi sebarang bahan kimia pencemar atau mendapan logam berat. Malah, ramuan utama serum ini ini (ekstrak Pueraria Mirifica) telah lama di kenali sebagai herba awet muda yang di makan untuk merangsang keremajaan.

S – Berapa lama masa untuk melihat hasil?
J- Kesan penegangannya dapat di alami dengan serta merta iaitu pada aplikasi yang pertama!! Pembesaran saiz payudara yang maksimum dapat dilihat dalam masa 2 bulan dengan penggunaan seharian. Konsisten!!!

S – Saya telahpun mencapai saiz payudara yang dikehendaki selepas hanya 2 minggu penggunaan dan tidak mahu ia nya membesar lagi. Apa yang harus saya lakukan sekarang?
J – Teruskan mengguna Vidara Bust Up sekali sehari, berselang hari untuk mengekalkan hasil yang dicapai. Vidara Bust Up ini akan mengekalkan keremajaan payudara dan menghindari dari kendur.

S – Saya sudahpun gembira dengan saiz dan penampilan payudara saya. Apa yang boleh Vidara Bust Up lakukan untuk saya?
J – Vidara Bust Up ini akan membantu mengekalkan bentuk dan ketegangan yang sempurna di samping menghalang pengenduran. Anda boleh gunakan Vidara Bust Up agar kekal muda menawan.

 

vidara bust up

 

RM 80.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)

 


bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2016.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com