top
logo

produk-lelaki.gif
produk-wanita.gif

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

jaminan.gif


 

Buatlah pembelian walau jam 3 pagi @ Hari Minggu @ Public Holiday

banner

  Tambah Saiz Zakar| Nafsu & Stamina |Tahan Lama| Penjagaan Zakar    | Tambah Air Mani|Wangian Pemikat Wanita| Payudara/Pinggul |

Dalaman Wanita | Set Bersalin

- CARA PEMBELIAN -

- Pilih produk yang anda ingin beli.Campurkan harga produk-produk tersebut.
- Anda boleh lakukan pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM).
- Pemindahan wang melalui mesin ATM,
- Depost tunai di kaunter bank atau melalui pembayaran Online Banking, 

- Pembelian PAYPAL,KAD DEBIT, KAD KREDIT Dan KAD VISA - Klik Disini -
CIMB BANK ISLAM MAYBANK PUBLIK BANK
8601 8928 73 1227 0010 001 167 5628 5210 5928 3188 7274 15
S.S.A GLOBAL ENTERPRISE

- SETELAH BAYARAN DIBUAT - - SMS Maklumat Pesanan -
'SMS / WhatsApp' kan maklumat anda seperti
Nama Produk | Nama Anda | Alamat | NO Phone | Nama Bank | Jumlah | Waktu | Tarikh Bayaran ke 019-272 2219

Untuk WhatsApp Kami < Klik  Disini WhatsApp SSA GLOBAL >

Sertakan Email untuk Ebook Percuma - Klik Disini -            Contoh Pembelian - Klik Disini -

 

Vidara Feminine Hygiene

Feminine Hygiene Wash

 

RM 50.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)


 

Vidara Feminine Hygiene Wash diperbuat dari ekstrak herba tradisional dan bahan bahan semulajadi rumusan terkini yang telah diuji secara klinikal. Berfungsi untuk merawat keputihan, mencegah dari jangkitan kuman/ fungus yang menyebabkan bau , dapat membantu mengetatkan faraj. Ia juga dapat memberi kesegaran terutama diwaktu haid, mengurangkan kegatalan dan dapat menstabilkan pH kawasan sulit wanita. Peratusan kandungan herba yang tinggi dapat mengekalkan kelembapan di kawasan vagina.

Vidara Feminine Hygiene mampu merawat masalah keputihan dibahagian miss v dan malahan miss-v semakin cerah. Kandungan Sireh yang digunakan yang digunakan di dalam Vidara Feminine Hygiene sememangnya bagus untuk menghilangkan bau dan membunuh kuman. Bukan itu sahaja malah Vidara Feminine Hygiene disarikan dengan manjakani, aloe vera, vitamin E dan kacip fatimah. Setiap kandungan bahan tersebut mempunyai ciri-ciri dan kelebihan yang tersendiri. Bau yang wangi dan dingin herba menambahkan lagi kepuasan pengguna.



ANDA ADA MENGALAMI MASALAH

  1. Masalah keputihan ?
  2. Lendir Berlebihan?
  3. Gatal, Ruam, Kukat dan Kurap?
  4. Bau kurang enak?
  5. Kekeringan?
  6. Bahagian Miss V Kusam dan  Gelap?

 

Feminine Hygiene Wash



Masalah anda dapat diselesaikan dengan rumusan terkini yang telah diuji secara klinikal .Vidara Feminine Hygiene Wash diperbuat dari ekstrak herba tradisional dan bahan bahan semula jadi.

KELEBIHAN VIDARA FEMININE HYGIENE

  • Membantu mengetatkan dan menegangkan dinding faraj
  • Mencerahkan kulit celah peha
  • Rasa dingin dan segar yang berpanjangan
  • Merawat keputihan
  • Melicinkan kulit bahagian faraj
  • Wangian feminin yang menggoda
  • Membantu mempercepatkan penyembuhan luka

 

Feminine Hygiene Wash



CARA MENGGUNAKANNYA :
Gunakan 2 hingga 3 titik sahaja dan dicampurkan sedikit air serta buihkan tangan  dengan Vidara Feminine Hygiene  sebelum disapukan pada miss v. Biarkan beberapa minit dan bilas dengan air hingga bersih. Guna 3 kali sehari (pagi, petang dan malam). Vidara Feminine Hygiene pekat dan tidak seperti pencuci feminine yang lain. (Tahan  2 sehingga 3 bulan)

TESTIMONI

Feminine Hygiene Wash


bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2016.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com