top
logo

produk-lelaki.gif
produk-wanita.gif

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

jaminan.gif


 

Buatlah pembelian walau jam 3 pagi @ Hari Minggu @ Public Holiday

banner

  Tambah Saiz Zakar| Nafsu & Stamina |Tahan Lama| Penjagaan Zakar    | Tambah Air Mani|Wangian Pemikat Wanita| Payudara/Pinggul |

Dalaman Wanita | Set Bersalin

- CARA PEMBELIAN -

- Pilih produk yang anda ingin beli.Campurkan harga produk-produk tersebut.
- Anda boleh lakukan pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM).
- Pemindahan wang melalui mesin ATM,
- Depost tunai di kaunter bank atau melalui pembayaran Online Banking, 

- Pembelian PAYPAL,KAD DEBIT, KAD KREDIT Dan KAD VISA - Klik Disini -
CIMB BANK ISLAM MAYBANK PUBLIK BANK
8601 8928 73 1227 0010 001 167 5628 5210 5928 3188 7274 15
S.S.A GLOBAL ENTERPRISE

- SETELAH BAYARAN DIBUAT - - SMS Maklumat Pesanan -
'SMS / WhatsApp' kan maklumat anda seperti
Nama Produk | Nama Anda | Alamat | NO Phone | Nama Bank | Jumlah | Waktu | Tarikh Bayaran ke 019-272 2219

Untuk WhatsApp Kami < Klik  Disini WhatsApp SSA GLOBAL >

Sertakan Email untuk Ebook Percuma - Klik Disini -            Contoh Pembelian - Klik Disini -

 

Vidara Perfect Serum

Perfect Serum

 

RM 100.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)


 

Vidara Perfect Serum (VPS) merupakan Serum Pengetat Miss V terbaik. Vidara Perfect Serum bertindak sebagai bahan aktif mampu menguatkan otot dan cell Miss V untuk mengembalikannya ke bentuk asal dan seketat seperti mana ketika Miss V masih mempunyai mahkotanya!.Vidara Perfect Serum diadun dengan 5 herba utama terpilih memberi kesan efektif dan bau yang harum.
 


FARAJ LONGGAR MENGANGGU RUMAHTANGGA
Bagi mereka yang menghadapi masalah faraj yang longgar disebabkan selepas luka bersalin yang besar. Ia akan menganggu kehidupan seharian. Masalah lain seperti kentut vagina atau kentut vagina sering terjadi sehingga menganggu keyakinan wanita.

Masalah faraj berair juga antara penyebab utama rumahtangga menjadi gonyah kerana tidak memuaskan hati pasangan. Jika tidak diatasi dengan segera, ia boleh membawa kepada penceraian kerana tidak dapat menikmati kepuasan seks yang diharapkan. Tidak kurang pasangan mula bermain kayu tiga kerana tidak puas diranjang.
Jangan Biarkan Masalah Ini Berlarutan. Selesaikan Masalah Ini Dengan Segera Sebelum Terlambat!

 

Perfect Serum

 

KENAPA ANDA VIDARA PERFECT SERUM?

  1.     Mampu mengetatkan vagina yang sudah longgar selepas penggunaan.
  2.     Menambahkan rasa sensitif dan keinginan serta membuatkan tahap klimaks anda di tahap yang maksimum.
  3.     Menyegarkan dan meransang pasangan anda seakan-akan di malam pertama.
  4.     Menganjalkan dan mengetatkan kembali alat sulit wanita khususnya selapas bersalin
  5.     Memberikan perasaan terbaik ketika bersetubuh, bertindak sebagai pelincir wanita semulajadi dan perangsang.
  6.     Dapat menikmati perhubungan suami isteri yang lebih menarik
  7.     Sebagai penjagaan harian untuk melambatkan kesan penuaan
  8.     Mampu merawat dan mencegah keputihan
  9.     Menghilangkan bau yang tidak menyenangkan pada vagina
  10.     Memperbaiki tisu-tisu dinding vagina
  11.     Dihasilkan dari sumber tumbuh-tumbuhan, tidak mempunyai side effect termasuk bahan kimia

 

Perfect Serum

Ramai wanita bimbang apabila mengalami masalah kelonggaran melampau, faraj becak berair, hilang daya kemutan dan tidak lagi merasa sensitif. Terutama bagi wanita selepas melahirkan, wanita rahim kembang atau wanita yang kerap melakukan hubungan kelamin.

Selepas mnggunakan VIDARA PERFECT SERUM, faraj akan merapat, ketat, sendat, sempit sehingga sukar untuk dipenetrasi.

Sang suami akan merasakan kegelian tahap maksima dgn situasi faraj yg sempit dan seolah-olah sangat ketat dan mencengkam. Malah sang isteri juga akan merasakan bahagian intim yang lebih sensitif dan akan mendapat kepuasan secara total.

BAGAIMANA VIDARA PERFECT SERUM MAMPU BERIKAN MALAM JUMAAT TERINDAH BUAT SUAMI ANDA?
Jika pada hari biasa, suami anda hanya rasa puas biasa-biasa saja bila bersama, selepas guna Vidara Perfecr Serum, suami anda akan rasa sehingga 5 kali lebih puas dari biasa! dan malahan mampu bertahan selama 3 hari.

BAHAN UTAMA VIDARA PERFECT SERUM
1. Cympsgallae Tinctoria (Manjakani)
2. Labisia Pumila (Kacip Fatimah)
3. Piper Betle (Sirih)
4. Ficus Deltoidea (Emas Cotek)
5. Parameria Polyneura (Akar Serapat)

CARA PENGGUNAAN
1. Lumurkan beberapa titik VIDARA Perfect Serum dihujung jari
2. Sapukan hujung jari anda seinci kedalam faraj
3. Ratakan di sekeliling bibir faraj selama 15 saat
4. Dalam masa 5 minit dinding vagina akan merapat/bertemu dan menjadi amat sempit. Untuk kesan yang maksimun anda boleh biarkan selama 1 jam dan kesannya mampu bertahan selama 3 hari

 

Perfect Serum


Boleh digunakan bila-bila masa sahaja sebagai persediaan dan guna sekali lagi sebelum bersama untuk lebih nikmat.

Tidak mengapa sekiranya terkena alat kelamin suami kerana ia memberikan sensasi maksima pada suami. 100% SEMULAJADI DAN TIADA BAHAN PENGAWET. TIADA KESAN MERBAHAYA JIKA TERMAKAN.

 


100% selamat dan halal-mengandungi herba herba terpilih sahaja. (kacip fatimah, manjakani, senamaki dan ubi jaga). Berdaftar Dengan KKM NOT150601772K

======================================

**TIDAK DIBENARKAN OLEH IBU DALAM PANTANG/HAID/IBU HAMIL: Vidara Perfect Serum akan merapatkan laluan vagina 300%. Ibu2 dlm pantang kena pastikan anda benar-benar suci dari sisa nifas/sisa haid. Ini untuk mengelakkan setelah merapat, VIDARA Perfect Serum akan memerangkap sisa-sisa darah pula
 SEBAHAGIAN TESTIMONI VIDARA PERFECT SERUM

 

Perfect Serum

RM 100.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)


bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2016.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com