top
logo

produk-lelaki.gif
produk-wanita.gif

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

jaminan.gif

 

Buatlah pembelian walau jam 3 pagi @ Hari Minggu @ Public Holiday

banner

  Tambah Saiz Zakar| Nafsu & Stamina |Tahan Lama| Penjagaan Zakar    | Tambah Air Mani|Wangian Pemikat Wanita| Payudara/Pinggul |

Dalaman Wanita | Set Bersalin

- CARA PEMBELIAN -

- Pilih produk yang anda ingin beli.Campurkan harga produk-produk tersebut.
- Anda boleh lakukan pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM).
- Pemindahan wang melalui mesin ATM,
- Depost tunai di kaunter bank atau melalui pembayaran Online Banking, 

- Pembelian PAYPAL,KAD DEBIT, KAD KREDIT Dan KAD VISA - Klik Disini -
CIMB BANK ISLAM MAYBANK PUBLIK BANK
8601 8928 73 1227 0010 001 167 5628 5210 5928 3188 7274 15
S.S.A GLOBAL ENTERPRISE

- SETELAH BAYARAN DIBUAT - - SMS Maklumat Pesanan -
'SMS / WhatsApp' kan maklumat anda seperti
Nama Produk | Nama Anda | Alamat | NO Phone | Nama Bank | Jumlah | Waktu | Tarikh Bayaran ke 019-272 2219

Untuk WhatsApp Kami < Klik  Disini WhatsApp SSA GLOBAL >

Sertakan Email untuk Ebook Percuma - Klik Disini -            Contoh Pembelian - Klik Disini -

 

XGENE ROYALE

 

XGENE ROYALE

 RM120.00 (SEMENANJUNG)
  (SABAH,SERAWAK,LABUAN)

Gel : 30g

Article
http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/Elakjadigelap_kontot/Article/index_html

 


Di Formulasi oleh :-
Dr.Mohd Ismail Mohd Tambi A.M.T.,M.B.B.S.,D.R.M
W.H.O Fellow Clinical Andrology and Semenology
(Monash, Australia) W.H.O. Post Grad Cert in Adolescent
Reproductive and Sexual Health, (Hungary)
Professor Emeritus Andrology
Seng Yang Andrology Hospital, China

Consutant Clinical Andrologist

 

XGENE ROYALE

xgene royale Krim Penjagaan Alat Kelamin Lelaki
Xgene ialah krim untuk sapuan pada alat kelamin lelaki. Ia adalah hasil formulasi Dr Ismail Tambi, pakar sakit tuan. Ramuannya adalah Tongkat Ali dan bahan-bahan lain yang selamat dan halal. Ini dibuktikan dari sijil-sijil dari Kementerian Kesihatan, makmal USM dan JAKIM. Krim digunakan sebagai bahan terapi, penjagaan alat kelamin, memantap dan menyegarkannya.

Kenapa perlu menggunakan XGENE?
Faktor pemakanan dan gaya hidup kini memberikan kesan terhadap tahap kesihatan lelaki termasuk kesihatan alat kelamin, pembuluh darah pada alat kelamin tersumbat disebabkan oleh lemak dan menyebabkan aliran darah menjadi kurang lancar serta menjadikan alat kelamin lelaki menjadi kurang sihat tanpa disedari.

XGENE ROYALE

 

Bagaimana Xgene Royale bertindak?
Bahan aktif dan FORMULASI TONGKAT ALI yang terkandung di dalam Xgene Royale bertindak melalui serapan terus kepada alat kelamin. Serapan menjadi sangat optimum kerana krim Xgene Royale diperbuat dari bahan asas (base) yang khas untuk bertindakkan sebagai egen penyerapan. FORMULASI Xgene Royale akan mengaktifkan kembali serta memberikan tenaga kepada sel (phosphorylate cell) yang dapat menguat dan memantapkan sel pada alat kelamin.

Bila kesan penggunaan Xgene Royale dapat dilihat pada alat kelamin?
Kesan pengunaan Xgene Royale dapat dilihat dalam tempoh 3 ke 7 hari jika Xgene Royale digunakan hari-hari selepas mandi. Antara kesan yang dapat dirasai ialah tahap ereksi atau ketegangan alat kelamin mula meningkat dan menjadikan alat kelamin segar secara semulajadi.

XGENE ROYALE

 

Adakah Xgene Royale dapat MEMBESARKAN, MEMANJANGKAN dan menjadikan alat kelamin dapat BERTAHAN LAMA semasa hubungan intim?
Apabila aliran darah dapat berjalan lancar dan otot alat kelamin kembali segar, pembesaran dan pemanjangan alat kelamin akan terjadi secara semula jadi disamping memberikan daya tahan alat kelamin untuk bertahan lebih lama semasa hubungan intim. Bukan itu sahaja, penghasilan sperma juga akan turut bertambah akibat dari kesan langsung peningkatan kesihatan alat kelamin.

Siapa yang harus mengunakan XGENE?
Xgene Royale harus digunakan oleh setiap lelaki bagi menjaga dan mengekalkan kesegaran alat kelamin. Sesuai untuk mereka yang sedang membuat persedian untuk alam perkahwinan dan mereka yang sudah berkahwin.

xgene

xgene

 


 

 

Kelebihan Xgene Royale
- Menghapuskan bakteria, virus dan perasitdi sekitar alat kelamin
- Ajen perapian dan pemantapan angota kelamin lelaki
- Memberi kesegaran & kelembutan kulit disekitar alat kelamin
- Agen anti kanser
- Meransang penghasilan sperma yang berkualiti
- Membina otot zakar dan pemantapan angota kelamin
- Anti-Osteoporosis

 

 

Bagaimana Cara Menggunanya?

  1.   Krim ini digunakan sekurang-kurangnya dua kali sehari, dan biasa selepas mandi (pagi dan petang).
  2.   Ia disapu secara membelai dan lembut diseluruh alat kelamin dari kepala sampai ke pangkalnya selama 3-4 minit.
  3.   Satu tiub Xgene Royale secara purata boleh digunakan sehingga satu setengah bulan.

 

xgene

xgene

xgene

 

XGENE ROYALE

 

 RM120.00 (SEMENANJUNG)
  (SABAH,SERAWAK,LABUAN)

 

Gel : 30g

 


bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2016.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com