top
logo

produk-lelaki.gif
produk-wanita.gif

WANGIAN PEMIKAT LELAKI

jaminan.gif

 

Buatlah pembelian walau jam 3 pagi @ Hari Minggu @ Public Holiday

banner

  Tambah Saiz Zakar| Nafsu & Stamina |Tahan Lama| Penjagaan Zakar    | Tambah Air Mani|Wangian Pemikat Wanita| Payudara/Pinggul |

Dalaman Wanita | Set Bersalin

- CARA PEMBELIAN -

- Pilih produk yang anda ingin beli.Campurkan harga produk-produk tersebut.
- Anda boleh lakukan pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM).
- Pemindahan wang melalui mesin ATM,
- Depost tunai di kaunter bank atau melalui pembayaran Online Banking, 

- Pembelian PAYPAL,KAD DEBIT, KAD KREDIT Dan KAD VISA - Klik Disini -
CIMB BANK ISLAM MAYBANK PUBLIK BANK
8601 8928 73 1227 0010 001 167 5628 5210 5928 3188 7274 15
S.S.A GLOBAL ENTERPRISE

- SETELAH BAYARAN DIBUAT - - SMS Maklumat Pesanan -
'SMS / WhatsApp' kan maklumat anda seperti
Nama Produk | Nama Anda | Alamat | NO Phone | Nama Bank | Jumlah | Waktu | Tarikh Bayaran ke 019-272 2219

Untuk WhatsApp Kami < Klik  Disini WhatsApp SSA GLOBAL >

Sertakan Email untuk Ebook Percuma - Klik Disini -            Contoh Pembelian - Klik Disini -

 

 

XMEN PUMP

xmen pump

XMEN PUMP
Harga Asal : RM 250.00
 
Promosi Hebat

RM 180.00 Sahaja

(pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan) 

Dapatkan Sekarang !!!


X-Men Vacuum Penis Pump adalah produk menambah saiz zakar paling laris jualannya.
Kelebihan ketara yang ada pada pam ini adalah ianya mempunyai paparan petunjuk meter yang membolehkan anda
melihat tekanan udara tepat semasa proses penggunaan produk ini. Oleh itu anda dapat mengulangi proses mengepam
zakar dengan bacaan tekanan udara yang tepat pada bila-bila masa yang anda suka.

xmen pump

 

X-Men Penis Pump ini juga mempunyai saiz balang silider yang besar supaya anda dapat mengubah saiz
zakar anda kepada saiz yang maksimum seperti saiz orang barat.

xmen pump

Xmen Pump Terbukti
-menambah kepanjangan zakar anda sebanyak 24% secara purata. Ianya mungkin lebih bergantung pada individu.
-menambah kelebaran zakar anda sebanyak 19% secara purata.Ianya mungkin lebih bergantung pada individu.
-meluruskan zakar anda jika zakar anda bengkok.
-membantu anda memuaskan pasangan anda kerana zakar yang panjang mampu menyentuh makam wanita dengan lebih dalam.
-membantu anda dan menjimatkan ribuan ringgit daripada pembedahan zakar.

xmen pump

xmen pump

xmen pump

 

xmen pump

 

xmen pump

 

xmen pump

 

Untuk mendapatkan kesan yang lebih sempurna serta lebih cepat anda digalakkan memakai pam ini bersama Developpe Sex Cream

KLIK SINI atau gambar bawah untuk lihat BDS Super Oil

xmen pump

XMEN PUMP
Harga Asal : RM 250.00
 
Promosi Hebat

RM 180.00 Sahaja

(pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan) 

Dapatkan Sekarang !!!


bottom
top

014-655 XXXX Terima Kasih Saya Sudah Terima tempahan. Sangat Cepat dan berbaloi.Terima Kasih


017-224 XXXX Salam, barang dah sampai cepat dan selamat Terima Kasih. Lain Kali boleh order lain pula...


017-966 XXXX ok. da smpai.tq.


014-619 XXXX Salam, brg dh smpai. tq.


019-415 XXXX Slm, brg dh smpai. tq.


013-903 XXXX Salam Bro, brg dh dpt Trima Kasih


011-129 XXXXX telah sampai. tk


012-631 XXXX Barang dah dpt terima kasih banyak


016-687 XXXX Thank You Sir. I proud for the service


017-878 XXXX Brg dh spai bos..


017-412 XXXX Bro brg da smpai tq.


019-334 XXXX Item received.tq.


013-509 XXXX Brang dh smpai bro,tq


017-392 XXXX Perniagaan u all dah boleh dipercayai. X mcm stengah org, order tapi brg x sampai2. aku rekemen kt member lain. Tq again


017-672 XXXX Da dpt bro. tqvm!


012-229 XXXX Got The Prosolution ! Thks/joe, terima kasih


019-300 XXXX Kiriman pos laju telah sampai, terima kasih


012-674 XXXX Dah sampai barang tu, TQ


012-217 XXXX Saya dh terima tq,


017-437 XXXX brg dah terima tuan, terima kasih


013-363 XXXX mmg mudah dn pantas


012-916 XXXX cepat betul, lepas ni bole order lagi hehe


019-367 XXXX bagus servis cepat mudah dan murah terima kasih


012-635 XXXX barang dah sampai terima kasih, bagus servis


013-682 XXXX brg mmg power, puas hati order thx


017-366 XXXX tq bro cayok hehehe

 

bottom

Powered by KedaiKeluarga.com 2009-2016.

Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh diubah, disalin secara digital ataupun cetakan tanpa kebenaran daripada Admin KedaiKeluarga.com